Anniepannie.nl

Kleurrijke en gezonde recepten met veel groente

  • Home
  • Recepten
  • Top 10
  • Kookboeken
  • Shop
  • Over
    • Het team
Je bent hier: Home / Recepten / Marokkaanse kip tajine met citroen en olijven

Marokkaanse kip tajine met citroen en olijven

3 november 2015 By Andrea (Anniepannie.nl) 50 Reacties


Marokkaanse kip tajine. Heerlijk smaakvolle tajine met kip, olijven en ingelegde citroen. Garneer met koriander of peterselie! #tajine #kiptajine #kip | Anniepannie.nl

Ik heb een tajine en ik vind het geweldig! Zeker nadat ik er deze Marokkaanse kip tajine mee heb gemaakt. Duizendmaal dank Tim & Malgosia! Een tajine is een is een Marokkaanse aardewerken stoofpot, die bestaat uit een schaal en een deksel in de vorm van een kegel. Die kegel zorgt ervoor dat de condens die tijdens het koken ontstaat, direct weer neerdaalt op het gerecht. Je kunt in principe ook een grote braadpan gebruiken. Het leuke van een tajine is wel dat je het geheel zo hóp op tafel kunt zetten als het klaar is. De tajine is namelijk tegelijkertijd een mooie serveerschaal! Ik heb deze tajine en ik ben er super blij mee.

Lekkerste kip tajine ooit!

Maar, genoeg over potten en pannen. Wat stop je erin is een belangrijkere vraag. Ik vond een bijster aantrekkelijk recept via Pinterest van een Marokkaanse kip tajine met ingelegde citroen en olijven. Die staat helaas niet meer online dus ik kan er niet naar verwijzen… Anyway, ik deed een paar aanpassingen aan het recept om het allemaal nog net iets makkelijker te maken. Het resultaat? Een overheerlijke tajine waar ik letterlijk niet vanaf kon blijven. Ik heb nog nooit zoveel ‘geproefd’ (lees: gesnoept) in de keuken. Sorry Roel, haha. Wij aten trouwens twee avonden van deze tajine, dus dit recept is zeker genoeg voor vier à vijf personen. Enjoy!

Belangrijke tip: voor een optimale smaak gebruik je échte saffraan in dit recept. Er is een heleboel nepsaffraan in omloop. Die geeft alleen kleur, maar geen smaak. Echte saffraan is relatief prijzig, maar je hebt er maar heel weinig van nodig. Ik gebruik zelf deze saffraan.

Marokkaanse kip tajine met citroen en olijven - #TAJINE #KIP | Anniepannie.nl

Marokkaanse kip tajine met citroen en olijven - #TAJINE #KIP | Anniepannie.nl

Marokkaanse kip tajine met citroen en olijven

De lekkerste Marokkaanse kip tajine die ik ooit heb gegeten! Zachte kip, gecombineerd met de volle smaak van citroen, olijven en kaneel = de hemel op aarde. Dit wil je maken!
4.74 van 49 stemmen
Recept afdrukken Pin recept Beoordeel dit recept
Voorbereidingstijd10 minuten minuten
Bereidingstijd1 uur uur
Totale tijd1 uur uur 10 minuten minuten
Servings: 4 personen

Ingrediënten

  • 400 g kippendijen bio
  • 4 kippendrumsticks bio
  • 200 ml kippenbouillon
  • 2 rode uien in halve ringen
  • 1 cm verse gember in plakjes
  • 2 teentjes knoflook in plakjes
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl zoet paprikapoeder
  • 1 tl komijnzaad
  • klein plukje saffraan
  • 100 g olijven ik gebruikte een combi van groene en zwarte Kalamata olijven
  • 1 ingelegde citroen in dunne plakjes (te koop bij de Turkse of Marokkaanse winkel)
  • klein bosje koriander fijngehakt (of gebruik platte peterselie)

Ook nodig:

  • een tajine of een braadpan met dikke bodem

Instructies

  • Zet je tajine (of braadpan) op het vuur en laat hem goed warm worden. Doe er wat zonnebloemolie in en leg de kippendijen en de drumsticks in de tajine. Bak de kip goudbruin. Haal de kip uit de tajine en leg op een bord.
  • Doe nu de halve uienringen in de tajine en bak ze 5 minuten tot ze zacht zijn. Voeg dan de gember en knoflook toe en bak nog zo’n 2 minuten mee. Nu voeg je het komijnzaad, paprikapoeder, de kaneel en saffraan toe. Bak de kruiden nog heel even mee (een minuutje ongeveer) totdat je ze goed begint te ruiken.
  • Doe nu de kip weer in de tajine, samen met de kippenbouillon. Voeg versgemalen peper toe. Géén zout, want de ingelegde citroenen en olijven die je later toevoegt zijn zout genoeg.
  • Doe de deksel op de tajine en laat alles gedurende 40 minuten pruttelen. Roer wel af en toe om te voorkomen dat de boel aan de bodem plakt. Als het te droog wordt voeg je eventueel een klein beetje kippenbouillon toe.
  • Haal de deksel van de tajine. Is het vocht nog heel dun? Laat het dan iets inkoken. Voeg de olijven en citroen toe en laat het gerecht nog 10 minuten pruttelen zonder deksel (maar let wel op dat het niet aanbakt). Strooi de koriander over het gerecht en… serveer! Lekker met couscous, een lepel yoghurt en een frisse komkommersalade.
Heb je dit recept geprobeerd?Laat hier weten hoe het was!

Eet smakelijk!

Ik gebruik deze tajine als ik mijn eigen Marokkaanse kip tajine recept maak. En geloof me, dat is vaak, haha! Het fijne aan deze tajine is dat je er heel goed in kunt bakken. Zo geef je extra smaak mee aan je gerecht. Na het stoven en sudderen kun je de tajine zó op tafel zetten. Het is namelijk tegelijkertijd een prachtige serveerschaal. Je koopt ‘m onder andere bij Bol.com:

Meer Midden-Oosterse recepten?

Shakshuka uit de tajine
Couscous met kip, komkommer en granaatappelpitjes
Libanese kipspiesjes van de barbecue | Shish taouk

Marokkaanse-kip-tajine-met-citroen-en-olijven

IDEEËN VOOR ANNIEPANNIE?

Helemaal zin gekregen in deze Marokkaanse kip tajine? Of zit je misschien te wachten op een ander soort recept? Ik ben benieuwd! Plaats hieronder een reactie, of… reageer/tag @anniepannie_nl op Instagram! Vind ik super leuk!


VOLG JE ANNIEPANNIE AL OP SOCIAL MEDIA?
Like je Anniepannie.nl al op Facebook? Klik hier!
Volg Anniepannie.nl ook op Instagram en Pinterest.

Dit delen:

  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Facebook
  • Klik om te delen op X (Wordt in een nieuw venster geopend) X
  • Click to share on WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend) WhatsApp
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) Pinterest
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend) E-mail
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend) Print

Gerelateerd

Categorie: Hoofdgerechten, Recepten Tags: citroen, gember, ingelegde citroenen, kaneel, kip, koriander, marokkaans, midden-oosten, olijven, tagine, tajine

« Fancy ravioli van rode biet
Bananenpannenkoekjes voor luie donders »

Reacties

  1. Miriam zegt

    13 oktober 2024 om 18:49

    5 sterren
    Ik heb het recept zojuist gemaakt en het was heerlijk!!! Ik heb gewone kipfilet gebruikt, en deze was wat droog op het eind. Moet ik de gaartijd verkorten met kipfilet?!

    Beantwoorden
  2. Marije zegt

    19 januari 2023 om 18:51

    Super recept, al meerdere keren gemaakt

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      19 januari 2023 om 20:14

      Meeeeega leuk om te horen! 😃

      Beantwoorden
  3. Anne zegt

    12 augustus 2022 om 12:39

    5 sterren
    Superlekker!! Met Peultjes als bij-groente en een bolletje zilvervliesrijst.

    Beantwoorden
  4. Titia zegt

    10 april 2022 om 16:16

    5 sterren
    Erg lekker! Heb het al vaker gemaakt! Heb wel iets meer knoflook erin gedaan..en ik heb toegevoegd sugarsnaps!!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      11 april 2022 om 11:07

      Heerlijke toevoeging Titia, die sugar snaps. Enneh, meer knoflook is áltijd een goed idee!

      Beantwoorden
  5. Antje zegt

    6 april 2022 om 10:21

    Wat een geweldig recept. Ik maak vaker tajine. Naar deze wordt ook door mijn man (met Marokkaanse achtergrond) zeer gewaardeerd.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      6 april 2022 om 10:28

      Dat is nog eens een mooi compliment! Dankjewel voor je leuke reactie.

      Beantwoorden
  6. Bas zegt

    26 december 2021 om 16:48

    Klinkt erg goed, maar even een vraagje voor ik naar de winkel ga: gebruik je kippendijen met bot en vel voor dit recept, of zonder?

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      27 december 2021 om 04:20

      Ik heb hier kippendijen zonder vel en bot en kippendrumsticks (die uiteraard wel met vel en bot) gebruikt. Maar kippen dijen met vel (en eventueel bot) gebruiken kan zeker ook, misschien nog wel lekkerder! Eet smakelijk alvast.

      Beantwoorden
  7. Nathalie zegt

    13 juni 2021 om 20:13

    5 sterren
    Een regelrechte hit bij mijn zoon, mijn buurvrouw en mijn vriendinnen. En ik maak dit gerecht in de tajine die ik van mijn dochter kado heb gekregen, zij is vegetarisch en we gaan experimenteren met een recept hiervan zonder vlees. Heerlijk met een frisse salade van komkommer, tomaten en koriander en brood om in de saus te dippen.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      14 juni 2021 om 09:43

      Wat ontzettend tof om te horen Nathalie! Dankjewel voor je leuke reactie. En benieuwd naar die vega variant!

      Beantwoorden
  8. Angela zegt

    5 april 2021 om 19:43

    5 sterren
    Wat was het heeeeeeerlijk!!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      12 april 2021 om 15:00

      Zo leuk om te horen!!!

      Beantwoorden
  9. Iam zegt

    1 december 2020 om 19:48

    5 sterren
    Heerlijk geurende tajine gerecht.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      1 december 2020 om 19:49

      Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent!

      Beantwoorden
  10. Renata zegt

    11 november 2020 om 11:49

    Die citroenschijven eet je toch ook gewoon op of niet? Moet even opzoek naar een goede midden oosten winkel waar ze het verkopen. Jij een suggestie voor regio den haag/delft?

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      11 november 2020 om 12:17

      Hoi Renata! Ja zeker. Die kun je gewoon eten, is heerlijk! Het staat in het recept omschreven. Ingelegde citroenen kun je vinden bij elke Turkse of Marokkaanse winkel/supermarkt. In Den Haag zijn daar genoeg van te vinden! Delft ben ik zelf niet zo bekend.

      Beantwoorden
  11. Anita zegt

    30 oktober 2020 om 14:17

    Is er een alternatief voor de ingelegde citroen?

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      2 november 2020 om 19:13

      Nee, eigenlijk niet! De ingelegde citroen is nou juist wat maakt dat dit gerecht zo speciaal smaakt.

      Beantwoorden
    • Rogier zegt

      9 mei 2021 om 08:41

      Heb ik vaak gehad. Dacht is alles in huis te hebben voor mijn kip tajine gerecht, ben ik de gepekelde citroen vergeten.

      Maar een normale citroen werkt ook. De citroen dun schillen, zonder het bittere wit, in dunne reepjes snijden en vanaf het begin meestoven. Niet helemaal hetzelfde, maar nog steeds lekker.

      De één theelepel kaneel is misschien een beetje veel in dit recept, maar kaneel met citroen maakt het gerecht.

      Ik haal altijd een zakje ras el hanout bij de juiste speciaalzaak. Ras el hanout is een mix van kruiden en kan per winkel/merk enorm verschillen. Dat is een trial and error gebeuren, maar zo lekker als je er eentje heb gevonden die past bij jouw smaakpapillen.

      Tajine kip is mijn favoriete gerecht om te maken voor visite.

      Beantwoorden
      • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

        10 mei 2021 om 18:02

        Happens all the time, haha! Ik raad ingelegde citroen absoluut aan voor dit gerecht, het geeft juist die karakteristieke smaak. Desalniettemin goed om te horen dat het met normale citroen ook goed werkte! Heb je een biologische citroen gebruikt?

        Ras el hanout kan inderdaad echt heel verschillend zijn! Ik ben zelf erg fan van de blikjes van Jonnie Boer. Constante kwaliteit en lekker grof van structuur, zodat je af en toe nog op een koriander- of komijnzaadje bijt.

        Super leuk om te horen dat deze Marokkaanse kip tajine jouw favo visite-recept is! Bij mijn visite valt het ook altijd erg in de smaak.

        Beantwoorden
  12. B zegt

    30 september 2020 om 18:24

    4 sterren
    Krachtige en rijke smaken. Zelf heb ik alleen wel wortel en paprika toegevoegd omdat de groenten anders te beperkt waren. Past er prima bij!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      1 oktober 2020 om 10:21

      Wat goed om te horen dat het lekker was! Groenten toevoegen kan altijd! Ik eet er zelf meestal een frisse salade bij.

      Beantwoorden
  13. ElviraLuijcks zegt

    20 september 2020 om 09:09

    Mijn tajine staat al een poosje in de kast omdat we niet meer op gas kookten. Nu wel weer ☺️.
    Ga je recept vandaag maken. Klinkt heerlijk, ga er flatbread bij maken. Helaas wel zonder de echte saffraan (het is Zondag)
    Ben benieuwd.
    Groetjes Elvira

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      20 september 2020 om 09:44

      Wat leuk dat je de tajine nu weer kunt gebruiken! Eet smakelijk alvast. En zonder echte saffraan is het nog steeds lekker hoor. ?

      Beantwoorden
  14. Marika zegt

    29 juli 2020 om 22:59

    4 sterren
    Het was heerlijk, deze neem ik op in mijn repetoire. Bedankt voor het delen. Ik maakte m in de slowcooker ipv de tajine. Erbij Marokkaans brood, komkommersalade met Friekse yoghurt en bieslook, en gegrilde paprika’s.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      30 juli 2020 om 07:20

      Ik heb ‘m zelf ook weleens in de slowcooker gemaakt, gaat ook prima inderdaad! En je hebt er geen omkijken meer naar. Je bijgerechten klinken heerlijk!

      Beantwoorden
  15. Uschi zegt

    13 mei 2020 om 11:06

    Ik ga hem vanavond voor het eerst maken, ik ben zo benieuwd! Mijn Tajine heb ik twee jaar geleden gekregen. Echter hadden wij een inductie kookplaat. Nu heb ik weer gas, ik ben zo benieuwd! Ook leuk om de reacties te lezen. Ik denk dat ik er wat couscous bij maak en wat Turksbrood bij haal. Ik ruik het al bijna als ik de reacties lees!!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      13 mei 2020 om 11:16

      Oh wat ontzettend leuk! Ik ben zo benieuwd hoe je het vindt! Couscous en Turks brood lijken me er perfect bij. Dat wordt vast een lekker maaltje. Laat je weten hoe het is bevallen?

      Beantwoorden
  16. Anton Heinsius zegt

    4 mei 2020 om 17:39

    5 sterren
    Gisteren ook je recept gemaakt en het was heerlijk:-) moet wel zeggen dat ik de kruidenhoeveelheid verdubbeld heb , behalve de gember.
    3maanden geleden hebben we voor het eerst citroenen ingelegd volgens een recept van Mounir ( van 24kitchen) en deze nu voor het eerst gebruikt ….. echt super om te proeven wat dit met de saus doet:-)
    Bij de Turk een turksbrood gehad om lekker de saus mee op te deppen.
    Wat ik me nog afvraag is of er werkelijk zoveel verschil in de safraan zit . Deze heb ik ook bij de Turk gekocht en zelf had ik het idee dat dit niet veel toevoegde aan het gerecht…
    Ga zeker je libanese kipspiesjes ook proberen binnenkort…..:-) heeft wel wat weg van de ( indiase ) butterchicken die ik ook regelmatig maak.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      4 mei 2020 om 18:13

      Hoi Anton!

      Wat ontzettend leuk om te horen dat het recept zo goed is bevallen. En heerlijk ook zeg, die zelfgemaakte ingelegde citroenen!

      Wat betreft saffraan: als je échte saffraan hebt, maakt het wel degelijk verschil in de smaak. Helaas wordt er nog veel nep saffraan (die weinig smaak heeft) verkocht. Als je saffraan goedkoper was dan 7 euro per gram, kun je er eigenlijk wel vanuit gaan dat het nep was. Echte saffraan is super duur, maar je hebt er dan ook maar heel weinig van nodig. Echte Saffraan heeft een iets pikante, frisse geur, nep saffraan ruikt muffig.

      Super leuk dat je de Libanese kipspiesjes ook gaat proberen! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt.

      Groetjes,
      Andrea

      Beantwoorden
  17. A zegt

    18 april 2020 om 22:07

    5 sterren
    Top recept. Zoals we het 3 maanden geleden aten in Ouarzazate. Met Coronavirus voorlopig niet op vakantie maar dank zij dit recept in smaak en geur weer helemaal terug op onze laatste reis in Marokko. Veel dank !!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      19 april 2020 om 08:16

      Wat bijzonder om te horen! Heel leuk! Bedankt voor je enthousiaste reactie. Ik hoop dat we snel weer op vakantie kunnen allemaal! Maar tot die tijd is op reis gaan in je eigen keuken niet eens zo’n gek idee. ?

      Beantwoorden
  18. Irene zegt

    12 januari 2020 om 19:45

    5 sterren
    Recept gisteren gemaakt, gewoon in de braadpan. Zowel mijn eters als ikzelf vonden het heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      14 januari 2020 om 11:12

      Wat onwijs leuk Irene. Thanks voor je reactie. En inderdaad, het kan net zo goed in de braadpan!

      Beantwoorden
  19. Anika Noorman zegt

    26 oktober 2019 om 19:41

    5 sterren
    Echt heerlijk! Aantal keer gemaakt en iedereen is er dol op, inclusief kinderen. Ik serveer het met couscous met knoflook en citroen en peterseliesalade. Dank voor het lekkere recept :)

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      26 oktober 2019 om 22:37

      Dankjewel Anika voor deze onwijs leuke en enthousiaste reactie! Ik word er zó blij van. ? Heel erg leuk dat jij en je kinderen zo genieten van mijn recept. Lekkere combi ook met die peterseliesalade en couscous!

      Beantwoorden
  20. Wilma zegt

    24 maart 2019 om 09:18

    5 sterren
    Een paar weken geleden heb ik dit recept voor het eerst gemaakt en het was een succes! Vandaag staat het weer op het menu. ? Was voor ons een ontdekking, de Marokkaanse keuken. Dank voor het recept!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      25 maart 2019 om 10:45

      Hoi Wilma,

      WAUW, wat ontzettend leuk om te horen! De Marokkaanse keuken is heerlijk hè? Wordt nodig tijd dat ik weer eens een nieuw Marokkaans recept plaats. Dankjewel voor je leuke reactie!

      Beantwoorden
  21. Annemiek zegt

    6 maart 2019 om 18:16

    5 sterren
    Vorige maand heb ik het recept in Italië gemaakt. En omdat het zo lekker was, staat het nu weer op het vuur. Het enige minpuntje is dat het nu in Nederland op het vuur staat ;)

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      6 maart 2019 om 18:19

      Hahaha dat is zeker minder Annemiek! ? Wel heel erg leuk om te horen dat er zelfs op vakantie van mijn recepten wordt gesmuld. Dankjewel voor je leuke reactie!

      Beantwoorden
  22. Marco zegt

    15 februari 2019 om 21:06

    5 sterren
    Ik heb het recept vandaag gemaakt. Heerlijk. Ik kook vaker met de tajine dus met de kruiden was ik al bekend. Met dit basisrecept kun je alle kanten uit. Voor de koudere dagen een zoete tint door een appel, rozijnen, abrikozen, pruimen toe te voegen. Wil je extra koolhydraten voeg dan wat aardappel toe. Varieer naar hartelust. Bedankt voor dit heerlijke recept. Om je vingers bij af te likken.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      20 februari 2019 om 14:02

      Hoi Marco! Wat geweldig om te horen! Daar word ik nou zó blij van. En je variaties klinken echt heerlijk. Die ga ik zeker een keertje uitproberen.

      Beantwoorden
  23. Hedwig zegt

    22 december 2018 om 10:36

    5 sterren
    Het is echt de lekkerste kip tajine ooit!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      22 december 2018 om 10:39

      Hoi Hedwig! Jippieee wat onwijs leuk om te horen dat je het met me eens bent. ? Makes my day! Dankjewel voor je berichtje.

      Beantwoorden
  24. Marjolein de Bruijn zegt

    23 februari 2018 om 22:42

    5 sterren
    Jummie! Ben dol op Marokkaanse tajine gerechten. Dit klinkt verrukkelijk! Ik heb mijn tajine gekregen van Marokkaanse kennissen, die tajine is van terra cotta of iets soortgelijks. Daarmee wordt uit de tajine opeens toch lekkerder dan uit de stoofpan.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      24 februari 2018 om 14:04

      Ja dat is echt zo hè? En het serveert ook zo leuk in een mooie tajine!

      Beantwoorden
  25. Hilde zegt

    23 februari 2018 om 20:23

    5 sterren
    Lijkt me heerlijk! Misschien dat ik dit gerecht eens in mijn slowcooker ga maken!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) zegt

      24 februari 2018 om 14:03

      O dat kan vast wel! Leuk!

      Beantwoorden
4.74 from 49 votes (30 ratings without comment)

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn beoordeling:




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Hoi, ik ben Andrea! Ik bedenk creatieve recepten met veel groente. Gezond, kleurrijk, nét even anders en - het allerbelangrijkst - heerlijk van smaak. Enjoy!

Over Anniepannie.nl ↠
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
Volgen op Instagram

Handige webshops

Albert Heijn
Bol.com
Bijenkorf
HEMA
Greetz

Nu populair

Mangosalade met komkommer en paprika
Rode koolsalade met appel, munt en limoen
Geroosterde paprika zelf maken op 2 manieren
Feta uit de oven met paprika en tomaat (bougiourdi)
Romige tagliatelle met spinazie, kip en zongedroogde tomaten
Gedroogde tomaatjes uit de oven

De nieuwste hotspots

Activiteiten in Den Haag - The Hague Highlights

Winter in de hofstad: 5 leuke activiteiten in Den Haag!

Promenade Food Festival - CrownePlaza-c-MevrYan

Promenade Food Festival: South African Flavours

Proost-jazz-lunch-restaurant-6-en-24

Jazz lunch bij Restaurant 6&24 in Den Haag

Makkelijke pizza’s

platbroodpizza met chorizo en bloemkool

Platbroodpizza met chorizo, en bloemkool

Pizzas van platbrood en aardappel ANNIEPANNIE

Platbroodpizza met aardappel

Pizza met tonijn, courgette en kaas - ANNIEPANNIE

Pizza met tonijn en courgette

Zoete en hartige nagerechten

Roze-koeken-gekleurd-met-bramen-ANNIEPANNIE

Roze koeken recept

Kitkat cheesecake - ANNIEPANNIE-1

KitKat cheesecake

Sate van mango | Mango saté - Foto Remko Kraaijeveld

Saté van mango met zoete chilisaus

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Waardeer dit recept

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.
Naast gewone koekjes verzamelt Anniepannie.nl digitale cookies, zodat je een optimale gebruikerservaring hebt. Vind je dat ok?Ok