Anniepannie.nl

Kleurrijke en gezonde recepten met veel groente

  • Home
  • Recepten
  • Top 10
  • Over
    • Het team
  • Shop
You are here: Home / Hoofdgerechten / Gevulde courgette met geitenkaas en appel

Gevulde courgette met geitenkaas en appel

4 april 2018 By Andrea (Anniepannie.nl) 27 Comments


gevulde courgette met geitenkaas en appel - Anniepannie

Er is iets spectaculairs aan gevulde courgettes. Je krijgt gegarandeerd ‘oh’s’ en ‘ah’s’ en ‘dat ziet er mooi uit’ te horen wanneer je dit op tafel zet. Super leuk, voorál omdat het echt niet moeilijk is om te maken. En kleine-moeite-groots-effect-recepten, daar hou ik van! Daarom deel ik vandaag deze gevulde courgette met geitenkaas, appel en walnoot met jullie. Een verrassende combinatie die heel, heel, HEEL goed werkt. Ik serveer de gevulde courgettes het liefst op zo’n stoere, houten plank. Het oog wil ook wat!

Zure appel

Voor dit gerecht heb je een stevige, zure appel nodig, het liefst van het type Granny Smith. Ik had nog een paar fantastische Granny’s liggen van het – ietwat onbekende – appelmerk Marlene. Ik heb laatst een presentatie (met heerlijke lunch!) over Marlene appels bijgewoond en ik ben fan. Wat een smakelijke en mooie appels! Ze komen helemaal uit de Zuid-Tiroler alpen. Dus mocht je ze een keertje tegenkomen bij de groenteboer: give them a try! Het zuurtje van de Granny Smith appel combineert mooi met de romige geitenkaas en zoete honing. Tel daar het pittige van de mosterd bij op en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijke vulling. En vergeet die knapperige walnootjes niet!

Ode aan dragon

Even een aparte alinea over dragon, een kruid dat best wel essentieel is in dit gerecht. Het is een van mijn lievelingskruiden. Dragon staat denk ik op een gedeelde eerste plek samen met dille, komijn, nootmuskaat en venkelzaad. Ach, het is ook moeilijk kiezen uit al die heerlijke kruiden! Maar in dit gerecht straalt de dragon in al z’n glorie. Ik heb gedroogde dragon gebruikt, maar kijk ook eens of je verse dragon kunt vinden! Zo heerlijk. De anijsachtige smaak combineert prachtig met de appel en de geitenkaas.

gevulde courgette met geitenkaas - Anniepannie

 Reacties van fans op dit recept:

Het aller-állerleukste aan foodbloggen is dat mensen daadwerkelijk je recepten gaan maken. En dat ze je vervolgens laten weten hoe het smaakte! Met mailtjes, berichtjes, foto’s en hele leuke comments. Met deze gevulde courgettes met geitenkaas en appel is dat veelvuldig gebeurd. Het is zelfs één van de populairste recepten op Anniepannie.nl. Hoe leuk! Een greep uit de reacties:

Iris: 5 starsLekker recept! We hebben wat van de courgette ook erover gedaan en een rode paprika toegevoegd voor extra vitamientjes.

Elly: 5 starsDe gevulde courgette met geitenkaas was super lekker! Echte aanrader!

Andrea: 5 starsIk heb een tijdje geleden je recept geprobeerd! Heerlijk fris! Dus vanavond staat het weer op het programma! Wat mij betreft een vullende maaltijd, eens geen aardappels en vlees! Top!

Haniet: 5 starsBedankt voor het delen van je recept! Ik heb de gevulde courgettes gisteren gemaakt voor een etentje (op de barbecue) en het was echt lekker! En ook eens iets anders dan anders. Bijzonder ook, door de combinatie van ingrediënten. Dit wordt voor ons een blijvertje.

Judith: 5 starsHeerlijk recept, ook de pubers vinden het een traktatie!

Trek gekregen? Mooi! Hieronder staat het recept voor de gevulde courgette met geitenkaas en appel:

gevulde courgette met geitenkaas en appel - Anniepannie

Gevulde courgette met geitenkaas en appel

Deze gevulde courgette met geitenkaas, appel en walnoot is heerlijk! Een verrassende combinatie die ontzettend goed werkt. 
4.94 van 16 stemmen
Recept afdrukken Pin recept Beoordeel dit recept
Voorbereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd30 minuten
Totale tijd40 minuten
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 1 courgette gewassen
  • ½ Granny Smith appel gewassen en in kleine blokjes
  • 50 gram zachte geitenkaas in stukjes
  • 2 kneepjes honing
  • 2 theelepels grove mosterd
  • 2 eetlepel grof gehakte walnoten
  • 2 theelepel gedroogde dragon
  • versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Halveer de courgette in de lengte en hol beide helften uit met een theelepeltje (niet te diep). Verwijder de zaadlijsten volledig. Deze heb je niet nodig. Bewaar ze bijvoorbeeld voor in een soepje!
  • Leg de courgettehelften op de bakplaat en besmeer de binnenkanten gelijkmatig met mosterd. Verdeel de appelblokjes over de courgettehelften en daarna de stukjes geitenkaas en walnoot. Maal er wat zwarte peper over en bestrooi met de dragon. Knijp tenslotte nog wat honing uit over beide courgettehelften. 
  • Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de gevulde courgette in 30 minuten gaar.
Heb je dit recept geprobeerd?Laat hier weten hoe het was!

Eet smakelijk!

Wil je de gevulde courgettes net zoals op de foto serveren? Dan heb je een grote houten plank nodig, zoals deze ronde serveerplank. Zo’n plank is ook ideaal om borrelhapjes op te serveren, of een verzameling kleine gerechtjes of antipasti. Je koopt ‘m onder andere bij Bol.com:

Meer recepten met courgette?

Courgette quiche met feta en kruiden
Bruschetta met gegrilde courgette en citroen-munt ricotta
Vietnamese salade met courgette, wortel en koriander
Gevulde courgette à la caprese

gevulde courgette met geitenkaas appel en walnoot - AnniepannieIDEEËN VOOR ANNIEPANNIE?

Helemaal zin gekregen in gevulde courgette met geitenkaas, appel en walnoot? Of zit je misschien te wachten op een ander soort recept? Ik ben benieuwd! Plaats hieronder een reactie, of… reageer/tag @anniepannie_nl op Instagram! Vind ik super leuk!


VOLG JE ANNIEPANNIE AL OP SOCIAL MEDIA?
Like je Anniepannie.nl al op Facebook? Klik hier!
Volg Anniepannie.nl ook op Instagram en Pinterest.

Dit delen:

  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Click to share on WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Filed Under: Hoofdgerechten, Recepten, Vega Tagged With: appel, courgette, dragon, geitenkaas, gevuld, gevulde courgette, honing, marlene, mosterd, vega, walnoten

« Bruine rijst met zalm, avocado en geroosterde nori
Roze asperges met blauwe kaassaus, biet en honingwalnoten »

Comments

  1. Joke Sertons says

    14 oktober 2020 at 20:02

    Ik heb alleen een rooster in mijn oven. Kan ik die dan ook bekleden met bakpapier ?

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      14 oktober 2020 at 20:14

      Hoi Joke! Ik zou ze dan in een ovenschaal leggen. Anders wordt het al snel een rommeltje.

      Beantwoorden
  2. Bianca says

    11 oktober 2020 at 20:17

    5 sterren
    Echt heel lekker! Snel en makkelijk te maken ook. Ik heb de gevulde courgette met een rucola salade met parmaham en gepofte uitjes, en een lichte honing mosterd dressing geserveerd. Het gerecht ga ik zeker vaker maken!

    Beantwoorden
  3. Lia van der Voort says

    17 juni 2020 at 19:43

    4 sterren
    Deze gevulde courgettes zijn gemakkelijk te maken en echt heel lekker. En inderdaad: zonder erg veel kookkunst kun je hiermee indruk maken. Bedankt Andrea! Voor grote eters wel iets te weinig.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      17 juni 2020 at 19:46

      Dankjewel Lia! Super leuk om te horen dat het heel lekker was. Deze courgettes zijn inderdaad geen hoofdgerecht, maar meer een groot bijgerecht. Het is bijvoorbeeld erg lekker met couscous erbij!

      Beantwoorden
  4. Montsy says

    3 juni 2020 at 19:31

    5 sterren
    Echt een heerlijke combinatie van ingrediënten. Ik ben geen topkok maar door dit gerecht kon ik met weinig inspanning toch iets heerlijks op tafel zetten.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      3 juni 2020 at 20:25

      Heel leuk om te horen! Onwijs bedankt voor het mooie compliment en je lieve reactie. Fijne avond!

      Beantwoorden
  5. Ellen says

    28 september 2019 at 20:54

    5 sterren
    Het lijkt me heerlijk maar wat kan ik kiezen in plaats van de mosterd ivm allergie?

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      30 september 2019 at 15:10

      Hoi Ellen,

      Je zou mierikswortelcrème kunnen proberen. En anders kun je de mosterd ook weglaten, ik denk dat het dan ook nog heerlijk is. Eet smakelijk alvast!

      Groetjes,
      Andrea

      Beantwoorden
  6. Judith says

    1 september 2019 at 19:30

    5 sterren
    Heerlijk recept, ook de pubers vinden het een traktatie!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      1 september 2019 at 20:01

      Ontzettend leuk om te horen zeg! Pubers zijn niet zo makkelijk 😁 Dank voor je leuke berichtje!

      Beantwoorden
  7. Haniet says

    21 juli 2019 at 14:41

    5 sterren
    Bedankt voor het delen van je recept!
    Ik heb de gevulde courgettes gisteren gemaakt voor een etentje (op de barbecue) en het was echt lekker! En ook eens iets anders dan anders. Bijzonder ook, door de combinatie van ingrediënten.
    Dit wordt voor ons een blijvertje.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      21 juli 2019 at 15:36

      Wat geweldig om te horen! En leuk zeg, dat je de gevulde courgettes op de barbecue hebt bereid. Dat heb ik zelf nog niet eens geprobeerd! Dankjewel voor je enthousiaste reactie.

      Beantwoorden
  8. Anne says

    28 maart 2019 at 13:44

    5 sterren
    Hoi Anniepannie, Andrea

    Dit lijkt me een lekker recept, maar ik ben licht allergisch voor walnoot. Heb jij een suggestie voor een alternatief? Ik dacht zelf aan pecannoten of pijnboompitten…

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      28 maart 2019 at 17:41

      Hoi Anne! Wat leuk dat het je lekker lijkt! Ik heb zeker suggesties: met pecannoten zou het heel lekker zijn, maar hazelnoten kunnen ook. Pijnboompitten vind ik ook een goed idee, kan prima werken! Ik ben heel benieuwd wat je van het recept vindt en… welke nootjes je uiteindelijk kiest natuurlijk! :-)

      Beantwoorden
  9. Anja/FollowMeMove says

    19 februari 2019 at 12:32

    5 sterren
    je deelde dit recept onder een post waar ze om kha recepten vroeg.

    Ondanks dat het erg lekker eruit ziet, is het niet kha. de appel en de honing maken dat het niet kha is, misschien nog khb.

    Des ondanks, ‘steel’ ik jou idee en ga ik met een aanpassing het zeker uitproberen.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      20 februari 2019 at 14:05

      Hoi Anja! Wat leuk dat je bij mijn recept bent terechtgekomen. Ik weet duidelijk te weinig over koolhydraatarm! Maar ik weet zeker dat jij het met een aanpassing helemaal geschikt weet te maken voor een koolhydraatarm dieet. Eet smakelijk alvast!

      Beantwoorden
  10. M. Mies says

    8 november 2018 at 22:22

    5 sterren
    Zonet dit recept gemaakt. Heel heel lekker! Aangezien ik geen dragon in huis had heb ik op de bodem een beetje dragonazijn gedaan en dat smaakte ook wel. Ik maakte er wel nog gebakken aardappelen bij en wij aten met 2 personen 1,5 courgetten (duidelijk grote eters :) ).

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      8 november 2018 at 23:02

      Wauw, echt super leuk om te horen dat het zo lekker was. Daar word ik altijd zo blij van. Ennuh… van groente kun je nooit teveel eten! Lekker idee die aardappeltjes! Liefs, Andrea

      Beantwoorden
  11. Nora says

    19 september 2018 at 07:42

    5 sterren
    Oh wat een leuk idee. Ik vul wel wat vaker een courgette, paprika of aubergine. Maar dit klinkt lekker fris. Ga ik zeker eens proberen! Heb het alvast gepind 😉

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      19 september 2018 at 08:46

      Hoi Nora! Dankjewel! Super leuk om te horen. Ik ben hartstikke benieuwd wat je van deze variant vindt. Laat je het weten? Liefs, Andrea

      Beantwoorden
  12. Andrea Jonker says

    11 september 2018 at 16:39

    5 sterren
    Hoi Andrea, ik heb een tijdje geleden je recept geprobeerd! Heerlijk fris! Dus vanavond staat het weer op het programma! Wat mij betreft een vullende maaltijd, eens geen aardappels en vlees! Top! Groetjes van je naamgenoot! 😁 Andrea

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      12 september 2018 at 11:21

      Heeee Andrea!

      Jij bent niet zomaar een naamgenoot, maar ook nog eens een hele leuke! Super-onwijs-mega-LEUK dat je een van mijn recepten hebt geprobeerd. En dat je gisteravond voor een tweede ronde bent gegaan vind ik helemaal een mooi compliment! Als je nog eens een Anniepannie recept maakt, let me know. Vind ik zó leuk!

      Liefs,
      Andrea

      Beantwoorden
  13. Elly greveling says

    28 augustus 2018 at 18:44

    5 sterren
    De gevulde courgette met geitenkaas was super lekker! Echte aanrader!
    Wat ik me afvroeg is wat er bij gegeten kan worden.
    Iets van salade?

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      28 augustus 2018 at 18:56

      Hoi Elly! Wat een goede vraag. Ik ben eigenlijk vergeten wat we er zelf die avond bij aten! Wat me lekker lijkt is inderdaad een salade (eventueel een couscous- of quinoasalade als je naar wat meer vulling zoekt) of bijvoorbeeld lekkere gebakken aardappeltjes. Ook altijd goed: stokbroodje met tapenade o.i.d. Kun je hiermee verder? Liefs, Andrea

      Beantwoorden
  14. Iris says

    24 augustus 2018 at 17:15

    5 sterren
    Lekker recept! We hebben wat van de courgette ook erover gedaan en een rode paprika toegevoegd voor extra vitamientjes.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      28 augustus 2018 at 11:00

      Hoi Iris! Wat onwijs leuk dat je het recept hebt geprobeerd. En leuk om te horen dat het lekker was! Die paprika klinkt als een heerlijke toevoeging. Aan vitamines geen gebrek! Liefs, Andrea

      Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn beoordeling:




Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoi, ik ben Andrea! Ik bedenk creatieve recepten met veel groente. Gezond, kleurrijk, nét even anders en - het allerbelangrijkst - heerlijk van smaak. Enjoy!

Over Anniepannie.nl ↠
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

anniepannie_nl

Anniepannie.nl | Andrea Tegel
Een heel gelukkig nieuw jaar voor jullie allemaal. Een heel gelukkig nieuw jaar voor jullie allemaal. 💜 Ik ben een beetje onder een steen gaan liggen de afgelopen weken, omdat er privé een hoop heftigs speelt. De komende tijd ga ik proberen regelmatig wat lekkers te posten, dat leidt af en dat is fijn. Het lukt me misschien niet altijd om op al jullie reacties en berichtjes te reageren. Maar blijf ze sturen, ik geniet er zó van!

Vandaag deel ik jullie meer dan 75 (!) ge-wel-dige antwoorden op mijn vraag ‘Wat wens je Nederland toe’. Een vraagsticker die ik spontaan in m’n story gooide na de laatste persconferentie. Van ontroerend tot hysterisch grappig, ik raad je aan om zeker even naar rechts te swipen. Enjoy!

Veel liefs,
Jullie Annie

PS: volgende keer probeer ik iets breder te lachen. #beloofd 🤗
*ACTIE GESLOTEN * Wat snack jij het liefste tijden *ACTIE GESLOTEN * Wat snack jij het liefste tijdens een kerstfilm? Laat het weten in een reactie, volg @coopsupermarkt en @anniepannie_nl en maak kans op een feestelijk kerstpakket van Coop supermarkten. Omdat het al bijna Kerst is, maak ik de winnaar morgen meteen al bekend via mijn stories. May the odds be ever in your favor! 🤞🏻🤩

Ultiem Kerstgeluk is voor mij: samen met Roel foute kerstfilms kijken onder het genot van een 'hapjesdiner'. Spaanse vleeswaren, gevulde peppadews, olijfjes, stokbrood met smeersels, nootjes en... lekkere bubbels om het jaar feestelijk af te sluiten. Want 2020 was ook voor ons een 'hell of a ride', maar er zijn zeker ook een hoop mooie momenten geweest. Tijdens de Kerstvakantie staan we daar samen bij stil en hopen we vooral lekker tot rust te komen en te genieten! 🎄🍾🥂💜

#samenmetcoop #anniepanniewerktsamen #coopsupermarkt
Ohhh lieve mensen, echt hoor, deze moet je proeven Ohhh lieve mensen, echt hoor, deze moet je proeven. Een hele bloemkool in bladerdeeg, met een laagje truffelmayonaise en een ‘duxelle’ van paddenstoelen. Geserveerd met een romige blauwe-kaassaus waarvan ik alweer ga watertanden als ik erover schrijf. (JA, je mag ook een andere kaas gebruiken als je niet van de blauwe club bent!). Allemachtig, wat is dit goddelijk... Helemaal Kerstproof!

Ik weet, tijdens sjieke diners houden we ervan om in de keuken de bordjes op te maken en dan pas uit te serveren. Net zoals in een restaurant. Maar ik wil je met dit gerecht toch aanraden om dat niet te doen. De bloemkool 'en croute' ziet er namelijk juist in z’n geheel ontzettend spectaculair uit! Op de bovenkant van de bladerdeegkorst kun je nog een mooie decoratie maken, bijvoorbeeld een kerstboompje, een ster of een blaadje. Snijd de bloemkool pas aan tafel aan, zodat je eerst alle ‘oh’s en ah’s’ in ontvangst kunt nemen. Als je een mooie braadslede hebt, zoals de Superior Triply braadslede van @bk_cookware, dan staat dat prachtig op de (kerst)tafel. 

Hoewel deze ‘bloemkool en croute’ natuurlijk dé eye-catcher van de tafel is, vind ik het altijd leuk om de tafel mooi aan te kleden. Ik koos hier voor een tafelkleed in kerstig groen (het is tenslotte over een week al Kerst!) en met een print van abstracte kerstbomen. Leuke servetjes erbij, glaasjes wijn erbij, niks meer aan doen! Hoe kleden jullie de kersttafel het liefst aan? En wat zijn überhaupt jouw kookplannen voor Kerst?

De link naar het recept vinden jullie via de link in mijn bio @anniepannie_nl. 

#KerstmetBK #kokenmetBK #anniepanniewerktsamen met #BKCookware
Ik leef voor super crunchy aardappeltjes. Vandaag Ik leef voor super crunchy aardappeltjes. Vandaag deel ik weer een heerlijk recept met jullie: geplette krieltjes uit de oven met sinaasappel en rozemarijn. Een geweldig (Kerst!) bijgerecht, bomvol smaak. Ik maakte de krieltjes klaar in mijn nieuwste liefde van @bk_cookware. 

Voor dit recept gebruikte ik de Superior Triply braadslede van BK. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. De unieke constructie van twee lagen roestvrij edelstaal met een laag aluminium ertussen zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Precies wat we nodig hebben voor mooi gebruinde en über crunchy krieltjes uit de oven! De braadslede is trouwens zo robuust, dat ik er van overtuigd ben dat hij een leven lang mee gaat. Wees dus niet verbaasd als ik over een jaar of 40 nog steeds recepten deel uit deze topper. Ik zet bij deze een reminder in mijn agenda om het t.z.t. te checken, haha! 👵🏻

Mocht je inner foodie jaloers zijn geworden op deze braadslede... Je kunt 'm nu met maar liefst 30% korting shoppen op de site van @bk_cookware als je de code ANNIEPANNIExBK gebruikt. Whoop whoop!

Als je snel zo'n crunchy krieltje door de mayo wilt halen: haast je voor het recept naar www.anniepannie.nl. Directe link staat ook in mijn bio @anniepannie_nl. 

#kerstmetBK #kokenmetBK #anniepanniewerktsamen met #BKcookware #geenarreslee #maareenbraadslee
Normaal gesproken eet ik bíjna nooit koekjes. Beh Normaal gesproken eet ik bíjna nooit koekjes. Behalve met Kerst! Kerstkoekjes lust ik all day every day. Zelfs tijdens het ontbijt, hehe. Omdat ontbijten met alleen een bord koekjes stiekem niet zo'n goed idee is, ga ik morgenavond kijken naar 24Kitchen Feestdagen met Rudolph op 24 Kitchen. Die uitzending draait namelijk volledig om het kerstontbijt! Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Rudolph onder andere een gezond kerstbrood, een tomaat-cheddaromelet (uit de oven!), een boter-kerstkransje met kerstboomtoast en een kerstontbijt-trifle gaat maken. HO HO HO wat klinkt dat lekker! Dat ik sinds kort fan ben van ovenfrittata's wisten jullie al, ik ben daarom super benieuwd naar de ovenomelet van @rudolphvanveen_official. De uitzending kun je trouwens gewoon gratis kijken op Kanaal 24.

Kijk je met me mee? Als het antwoord daarop 'YES GIRL! NATUURLIJK!' is, let dan even extra goed op: morgen zet ik in mijn story een prijsvraag online. Het antwoord zie je in de uitzending op 24Kitchen op Kanaal 24, morgenavond (16 december) om 18:30. Zodra je het antwoord weet: haast je als de wiedeweerga naar mijn story @anniepannie_nl en vul het antwoord in. Je maakt dan kans op niet alleen de dagprijs - bestaande uit een kookboek van Rudolph, een set stekers voor kerstkoekjes en de @24kitchen_nl kersttrui (swipe naar rechts) - maar óók op de hoofdprijs: een bakworkshop met the one and only Rudolph van Veen. Super leuk! Overigens verzorgt Rudolph iedere werkdag kerstinspiratie op Kanaal 24, je kunt dus óók vanavond al in hogere kerstsferen komen. 👼🏻🎄🤩

#anniepanniewerktsamen #feestdagenmetrudolph #kerstontbijt #kerstkoekjes #kerstinspiratie samenwerking
VET random deze foto, maar ik had zin om wat vroli VET random deze foto, maar ik had zin om wat vrolijks te delen te midden van al deze COVID-shit. Ik vind het bedroevend om me te realiseren dat er mensen zijn die zó asociaal en tenenkrommend dom zijn dat ze als een stel driftige kleuters op het Binnenhof gaan staan trommelen en fluiten tijdens een ontzettend belangrijke toespraak die écht écht écht niet voor de lol wordt ingelast. Maar... al weer veel teveel woorden daaraan vuil gemaakt! In mijn story staat nu een heel gezellig vragenblokje waarin je iets liefs en positiefs voor je medemens mag wensen. Ik ga voor mínstens 100 reacties en die wil ik dan allemaal in een gezellige post gaan delen ergens in de komende week. Dát lijkt me nou tof en hoopgevend. Een beetje een ‘wij’ gevoel creëeren. We doen dit met elkaar, namelijk. Nederland, make me proud! 🤗🤗🤗

En nu uitleg bij deze foto. Ik fiets hier met een enorme joekel van een kalkoen op m’n bagagedrager, op weg naar vrienden met een grotemensenoven. Afgelopen zondag bereidde ik voor het eerst een gevulde kalkoen van @copastraditionalturkeys, die ik een week eerder kreeg van @boersenboers. Ik vond het super leuk om te doen en het is nog goed gelukt ook! Ik kreeg hulp van m’n goede vriend Bas en z’n Boretti. #borettibas 😜 In mijn stories ga ik het hele verhaal met jullie delen. Even geduld want ik moet nog wat foto’s van m’n camera halen. Vul tot die tijd eerst maar even dat gezellige vragenblokje in met jouw allerliefste wens voor Nederland. Er zijn nú al pareltjes binnengekomen. Dank daarvoor! ❤️
Volgen op Instagram

Nu populair

Chocolademelk van cacaopoeder
Rode koolsalade met appel, munt en limoen
Zelfgemaakte falafel uit de koekenpan
Geplette Roseval aardappels uit de oven + crunch tip!
Witlofschotel met geitenkaas en peer
Varkenshaassaté met pindasaus

Elke maandag de nieuwste recepten in je mailbox?

De nieuwste hotspots

Activiteiten in Den Haag - The Hague Highlights

Winter in de hofstad: 5 leuke activiteiten in Den Haag!

Promenade Food Festival - CrownePlaza-c-MevrYan

Promenade Food Festival: South African Flavours

Proost-jazz-lunch-restaurant-6-en-24

Jazz lunch bij Restaurant 6&24 in Den Haag

Makkelijke pizza’s

platbroodpizza met chorizo en bloemkool

Platbroodpizza met chorizo, en bloemkool

Pizzas van platbrood en aardappel ANNIEPANNIE

Platbroodpizza met aardappel

Pizza met tonijn, courgette en kaas - ANNIEPANNIE

Pizza met tonijn en courgette

Zoete en hartige nagerechten

Kitkat cheesecake - ANNIEPANNIE-1

KitKat cheesecake

Sate van mango | Mango saté - Foto Remko Kraaijeveld

Saté van mango met zoete chilisaus

Kokoskoekjes met lemoncurd uit No Waste - ANNIEPANNIE

Kokoskoekjes met lemoncurd

ELKE MAANDAG DE NIEUWSTE RECEPTEN IN JE MAILBOX?

Volg Anniepannie.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Aan de inhoud van Anniepannie.nl kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. © 2015-2021 – Alle rechten voorbehouden – Teksten van blogs en beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.

Privacybeleid

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.
Naast gewone koekjes verzamelt Anniepannie.nl digitale cookies, zodat je een optimale gebruikerservaring hebt. Vind je dat ok?Ok