Anniepannie.nl

Kleurrijke en gezonde recepten met veel groente

  • Home
  • Recepten
  • Top 10
  • Over
    • Het team
  • Shop
You are here: Home / Hotspots / Jamie’s Italian Den Haag: een aanwinst voor de stad

Jamie’s Italian Den Haag: een aanwinst voor de stad

25 augustus 2017 By Andrea (Anniepannie.nl) 12 Comments


jamies italian den haag binnen - Anniepannie.nlHet heeft even geduurd, maar sinds afgelopen dinsdag is Jamie’s Italian Den Haag nu toch écht geopend. En, HOE leuk, ik mocht komen proeven! Iets met een perslunch die uitmondde in een bijna drie uur durend foodfestijn. Wat heb ik wie-wo-waanzinnig genoten van het heerlijke eten dat ik voorgeschoteld kreeg… Jij moet hier ook heen, zo snel mogelijk!

Jamie’s Italian zit aan de Grote Marktstraat midden in het centrum van Den Haag. Na Rotterdam mag Den Haag zich gelukkig prijzen met dit succesvolle Italiaanse concept van Jamie Oliver (mijn held). Jamie omschreef Den Haag laatst als een ‘cosmopolitan city’, een echte wereldstad. Ik voel me nu dus ineens super belangrijk, dat begrijp je wel. 😊

jamies italian den haag - Anniepannie.nlMijn liefde voor Jamie goes wayyy back, helemaal terug naar het jaar – wat zullen we zeggen – tweeduizendzeven. Ik had er al een jaar studentenleven op zitten en leefde op wereldmaaltijden van Knorr, vissticks en rösti uit de vriezer, brood met smeersels (ok, en sla) en de broodjes Shoarma van meneer Hasret….

Maar toen leerde ik Jamie kennen (niet ‘in person’ helaas…) met zijn intuïtieve manier van koken en gouden tip om te proeven, proeven en nog eens te proeven. Koken werd langzaamaan mijn hobby en verrek, ik werd er nog goed in ook! Eeuwige dank Jamie!

jamies italian den haag kitchen - Anniepannie.nlBij Jamie’s Italian Den Haag eet je heerlijke gerechten geïnspireerd op de Italiaanse keuken. Gezelligheid en genieten staan centraal en dat zie je terug op de kaart. Het menu staat vol met heerlijke antipasti om te delen en alle pasta’s zijn ook in kleine porties te bestellen zodat je zoveel mogelijk kunt proeven.

Anders dan in Rotterdam vind je bij Jamie’s Italian Den Haag ook pizza’s op de kaart. Vers afgebakken en met een superdunne korst. En bonus: het is allemaal super betaalbaar, maar wel van topkwaliteit!

Jamies Italian chef - Anniepannie.nlChef-kok Kosta Manetas zwaait de scepter in de keuken en kwam ons vol enthousiasme vertellen over alle gerechten die we kregen voorgeschoteld. In totaal werkt er meer dan 90 man personeel bij Jamie’s Italian Den Haag, uit bijna 40 (!) verschillende landen. Internationaler kan bijna niet! Van Ghana tot Aruba en van Litouwen tot de Filipijnen. Love it!

jamies italian den haag ooievaar - Anniepannie.nlOndanks het internationale karakter heeft het restaurant toch ook een Haagse touch. Het begint al met de twee gigantische bronzen ooievaars die boven de ingang prijken (die zaten er natuurlijk altijd al), maar ook op de eerste verdieping vind je een super vette muurschildering van een ooievaar. Mooi gedaan!

Jamies Italian Den Haag cocktail - Anniepannie.nlMaar goed, wat het eten betreft… Ik weet bijna zeker dat je niet verkeerd kunt kiezen, want ik heb om me heen zoveel prachtige bordjes gezien! Maar voor de zekerheid zal ik je even vertellen wat ik allemaal heb geproefd, want dat was stuk voor stuk heer-lijk. Vooraf een megagrote plank met Italiaanse vleeswaren, bolletjes fluffy mozzarella en de lekkerste olijfjes en gepickelde pepertjes. Oja, én gefrituurde inktvis met een dipje, die ook zalig was.

Jamies italian den haag spaghetti nero - Anniepannie.nlAls hoofdgerecht koos ik een kleine portie van de spaghetti nero met zeevruchten (lees: octopus, garnaaltjes, mosselen etc.) en een kleine superfood salade met zalm en avocado. Beide onwijs lekker, ik was zo blij met mijn keuzes! Ik heb ook nog een hapje truffelrisotto geproefd en dat was echt heaven on earth. Als begeleidende drankje koos ik voor een mega goede mocktail met gember, mango en munt. Maar ook een wijnliefhebber komt goed aan z’n trekken bij Jamie’s Italian Den Haag!

Jamies Italian Den Haag superfood salade - Anniepannie.nljamies italian den haag polenta - Anniepannie.nlEn dan het dessert. Ik denk dat de chef dacht: een tafel vol met vrouwen, dat moet dus iets worden met veel chocola. En jahoor, er kwamen weer een paar enorme planken op tafel vol heerlijks. Chocobrownies met caramelpopcorn, lavacakejes met een hart van gesmolten chocolade, maar ook een heerlijke sinaasappeltiramisu en zelfgemaakt ijs. Dan denk je met z’n allen: help, hier heb ik helemaal geen ruimte meer voor, maar aan het eind is alles toch schoon op. Mooi hoe dat gaat, haha!

jamies italian den haag dessert - Anniepannie.nljamies italian den haag brownie - Anniepannie.nlEindconclusie? Het was waanzinnig lekker en leuk bij Jamie’s Italian Den Haag. Naast de mooie aankleding en het heerlijke (betaalbare!) eten vond ik ook het personeel een verademing. Deze lui hebben echt een degelijke training gehad zeg! Wat een attente, vriendelijke crew. Ik kan maar één ding zeggen en dat is: ga hier heen en ervaar het zelf. You won’t be sorry!

Jamie’s Italian Den Haag

Grote Marktstraat 37
2511 BH Den Haag

Tel.: 070-2055791

Openingstijden:

Maandag – Donderdag
12:00–22:00

Vrijdag – Zaterdag
12:00–22:30

Zondag
12:00–22:00

 


VOLG JE ANNIEPANNIE AL OP SOCIAL MEDIA?
Like je Anniepannie.nl al op Facebook? Klik hier!
Volg Anniepannie.nl ook op Instagram en Pinterest.

Dit delen:

  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Click to share on WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Filed Under: Hotspots Tagged With: den haag, hotspot, Italiaans, jamie oliver, jamie's italian, pasta, pizza, restaurant, restaurant den haag

« Tropische havermoutmuffins met mangochutney
Linzensalade met druiven, sperziebonen en gorgonzola »

Comments

  1. Helena says

    13 december 2017 at 15:46

    Twee keer in de Markthal bij Jamie’s gaan eten. Het eten is er lekker, maar prijs kwaliteit vind ik minder dan in sommige andere, soortgelijke restaurants.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      13 december 2017 at 15:54

      In de Markthal ben ik een aantal jaar geleden geweest en daar vond ik de akoestiek zó storend dat ik van het eten niet eens heb kunnen genieten. Gelukkig is dat bij de Haagse vestiging wel anders!

      Beantwoorden
  2. Liyen says

    13 december 2017 at 15:10

    De toetjes zien er superlekker uit! Ik heb er alleen avond gegeten. Ik moest zeggen dat ik het tegen vond vallen. De gerechten wisten me geen wauw-effect te geven, ik vond het dus matig voor de prijs die je ervoor moest betalen. Ik vond de vestiging in de Markthal in Rotterdam dan wel iets beter.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      13 december 2017 at 15:22

      Wat jammer dat het tegenviel bij jou! De keren dat ik er was was het eten echt hartstikke lekker. Ik vind het eten juist weer erg betaalbaar, zeker de kleine pasta’s à 7 euro. Binnenkort ga ik het nieuwe Jamie’s Diner proberen in Rotterdam. Benieuwd naar!

      Beantwoorden
  3. Hilde says

    13 december 2017 at 10:48

    Hier wil ik zeker nog een keer heen! Groot fan van Jamie en zijn manier van koken.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      13 december 2017 at 12:07

      Dat snap ik wel, haha! Ik ben er inmiddels al vaak naar terug geweest. De gerechten zijn echt helemaal Jamie-stijl, niet te moeilijk maar wel HEEL lekker.

      Beantwoorden
  4. Demi | StudioKOOK says

    28 augustus 2017 at 11:53

    Zin om hier te gaan eten!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      30 augustus 2017 at 17:48

      Zeker doen hoor! :-)

      Beantwoorden
  5. Wendy Yip says

    25 augustus 2017 at 22:49

    Erg leuk geschreven en de foto’s zijn prachtig! Ik hoop dat ze hier ook de fresh crab spaghetti hebben. Dat is mijn favoriet!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      26 augustus 2017 at 07:24

      Dankjewel, wat onwijs leuk om te horen. En crab spaghetti hebben ze, mét venkel en chili! 😍

      Beantwoorden
  6. Harm says

    25 augustus 2017 at 08:35

    Klinkt waanzinnig goed Annie ! Gaan we doen binnenkort !

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      25 augustus 2017 at 17:07

      Yesssss nu al zin in!

      Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn beoordeling:




Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoi, ik ben Andrea! Ik bedenk creatieve recepten met veel groente. Gezond, kleurrijk, nét even anders en - het allerbelangrijkst - heerlijk van smaak. Enjoy!

Over Anniepannie.nl ↠
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

anniepannie_nl

Anniepannie.nl | Andrea Tegel
Een heel gelukkig nieuw jaar voor jullie allemaal. Een heel gelukkig nieuw jaar voor jullie allemaal. 💜 Ik ben een beetje onder een steen gaan liggen de afgelopen weken, omdat er privé een hoop heftigs speelt. De komende tijd ga ik proberen regelmatig wat lekkers te posten, dat leidt af en dat is fijn. Het lukt me misschien niet altijd om op al jullie reacties en berichtjes te reageren. Maar blijf ze sturen, ik geniet er zó van!

Vandaag deel ik jullie meer dan 75 (!) ge-wel-dige antwoorden op mijn vraag ‘Wat wens je Nederland toe’. Een vraagsticker die ik spontaan in m’n story gooide na de laatste persconferentie. Van ontroerend tot hysterisch grappig, ik raad je aan om zeker even naar rechts te swipen. Enjoy!

Veel liefs,
Jullie Annie

PS: volgende keer probeer ik iets breder te lachen. #beloofd 🤗
*ACTIE GESLOTEN * Wat snack jij het liefste tijden *ACTIE GESLOTEN * Wat snack jij het liefste tijdens een kerstfilm? Laat het weten in een reactie, volg @coopsupermarkt en @anniepannie_nl en maak kans op een feestelijk kerstpakket van Coop supermarkten. Omdat het al bijna Kerst is, maak ik de winnaar morgen meteen al bekend via mijn stories. May the odds be ever in your favor! 🤞🏻🤩

Ultiem Kerstgeluk is voor mij: samen met Roel foute kerstfilms kijken onder het genot van een 'hapjesdiner'. Spaanse vleeswaren, gevulde peppadews, olijfjes, stokbrood met smeersels, nootjes en... lekkere bubbels om het jaar feestelijk af te sluiten. Want 2020 was ook voor ons een 'hell of a ride', maar er zijn zeker ook een hoop mooie momenten geweest. Tijdens de Kerstvakantie staan we daar samen bij stil en hopen we vooral lekker tot rust te komen en te genieten! 🎄🍾🥂💜

#samenmetcoop #anniepanniewerktsamen #coopsupermarkt
Ohhh lieve mensen, echt hoor, deze moet je proeven Ohhh lieve mensen, echt hoor, deze moet je proeven. Een hele bloemkool in bladerdeeg, met een laagje truffelmayonaise en een ‘duxelle’ van paddenstoelen. Geserveerd met een romige blauwe-kaassaus waarvan ik alweer ga watertanden als ik erover schrijf. (JA, je mag ook een andere kaas gebruiken als je niet van de blauwe club bent!). Allemachtig, wat is dit goddelijk... Helemaal Kerstproof!

Ik weet, tijdens sjieke diners houden we ervan om in de keuken de bordjes op te maken en dan pas uit te serveren. Net zoals in een restaurant. Maar ik wil je met dit gerecht toch aanraden om dat niet te doen. De bloemkool 'en croute' ziet er namelijk juist in z’n geheel ontzettend spectaculair uit! Op de bovenkant van de bladerdeegkorst kun je nog een mooie decoratie maken, bijvoorbeeld een kerstboompje, een ster of een blaadje. Snijd de bloemkool pas aan tafel aan, zodat je eerst alle ‘oh’s en ah’s’ in ontvangst kunt nemen. Als je een mooie braadslede hebt, zoals de Superior Triply braadslede van @bk_cookware, dan staat dat prachtig op de (kerst)tafel. 

Hoewel deze ‘bloemkool en croute’ natuurlijk dé eye-catcher van de tafel is, vind ik het altijd leuk om de tafel mooi aan te kleden. Ik koos hier voor een tafelkleed in kerstig groen (het is tenslotte over een week al Kerst!) en met een print van abstracte kerstbomen. Leuke servetjes erbij, glaasjes wijn erbij, niks meer aan doen! Hoe kleden jullie de kersttafel het liefst aan? En wat zijn überhaupt jouw kookplannen voor Kerst?

De link naar het recept vinden jullie via de link in mijn bio @anniepannie_nl. 

#KerstmetBK #kokenmetBK #anniepanniewerktsamen met #BKCookware
Ik leef voor super crunchy aardappeltjes. Vandaag Ik leef voor super crunchy aardappeltjes. Vandaag deel ik weer een heerlijk recept met jullie: geplette krieltjes uit de oven met sinaasappel en rozemarijn. Een geweldig (Kerst!) bijgerecht, bomvol smaak. Ik maakte de krieltjes klaar in mijn nieuwste liefde van @bk_cookware. 

Voor dit recept gebruikte ik de Superior Triply braadslede van BK. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. De unieke constructie van twee lagen roestvrij edelstaal met een laag aluminium ertussen zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Precies wat we nodig hebben voor mooi gebruinde en über crunchy krieltjes uit de oven! De braadslede is trouwens zo robuust, dat ik er van overtuigd ben dat hij een leven lang mee gaat. Wees dus niet verbaasd als ik over een jaar of 40 nog steeds recepten deel uit deze topper. Ik zet bij deze een reminder in mijn agenda om het t.z.t. te checken, haha! 👵🏻

Mocht je inner foodie jaloers zijn geworden op deze braadslede... Je kunt 'm nu met maar liefst 30% korting shoppen op de site van @bk_cookware als je de code ANNIEPANNIExBK gebruikt. Whoop whoop!

Als je snel zo'n crunchy krieltje door de mayo wilt halen: haast je voor het recept naar www.anniepannie.nl. Directe link staat ook in mijn bio @anniepannie_nl. 

#kerstmetBK #kokenmetBK #anniepanniewerktsamen met #BKcookware #geenarreslee #maareenbraadslee
Normaal gesproken eet ik bíjna nooit koekjes. Beh Normaal gesproken eet ik bíjna nooit koekjes. Behalve met Kerst! Kerstkoekjes lust ik all day every day. Zelfs tijdens het ontbijt, hehe. Omdat ontbijten met alleen een bord koekjes stiekem niet zo'n goed idee is, ga ik morgenavond kijken naar 24Kitchen Feestdagen met Rudolph op 24 Kitchen. Die uitzending draait namelijk volledig om het kerstontbijt! Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Rudolph onder andere een gezond kerstbrood, een tomaat-cheddaromelet (uit de oven!), een boter-kerstkransje met kerstboomtoast en een kerstontbijt-trifle gaat maken. HO HO HO wat klinkt dat lekker! Dat ik sinds kort fan ben van ovenfrittata's wisten jullie al, ik ben daarom super benieuwd naar de ovenomelet van @rudolphvanveen_official. De uitzending kun je trouwens gewoon gratis kijken op Kanaal 24.

Kijk je met me mee? Als het antwoord daarop 'YES GIRL! NATUURLIJK!' is, let dan even extra goed op: morgen zet ik in mijn story een prijsvraag online. Het antwoord zie je in de uitzending op 24Kitchen op Kanaal 24, morgenavond (16 december) om 18:30. Zodra je het antwoord weet: haast je als de wiedeweerga naar mijn story @anniepannie_nl en vul het antwoord in. Je maakt dan kans op niet alleen de dagprijs - bestaande uit een kookboek van Rudolph, een set stekers voor kerstkoekjes en de @24kitchen_nl kersttrui (swipe naar rechts) - maar óók op de hoofdprijs: een bakworkshop met the one and only Rudolph van Veen. Super leuk! Overigens verzorgt Rudolph iedere werkdag kerstinspiratie op Kanaal 24, je kunt dus óók vanavond al in hogere kerstsferen komen. 👼🏻🎄🤩

#anniepanniewerktsamen #feestdagenmetrudolph #kerstontbijt #kerstkoekjes #kerstinspiratie samenwerking
VET random deze foto, maar ik had zin om wat vroli VET random deze foto, maar ik had zin om wat vrolijks te delen te midden van al deze COVID-shit. Ik vind het bedroevend om me te realiseren dat er mensen zijn die zó asociaal en tenenkrommend dom zijn dat ze als een stel driftige kleuters op het Binnenhof gaan staan trommelen en fluiten tijdens een ontzettend belangrijke toespraak die écht écht écht niet voor de lol wordt ingelast. Maar... al weer veel teveel woorden daaraan vuil gemaakt! In mijn story staat nu een heel gezellig vragenblokje waarin je iets liefs en positiefs voor je medemens mag wensen. Ik ga voor mínstens 100 reacties en die wil ik dan allemaal in een gezellige post gaan delen ergens in de komende week. Dát lijkt me nou tof en hoopgevend. Een beetje een ‘wij’ gevoel creëeren. We doen dit met elkaar, namelijk. Nederland, make me proud! 🤗🤗🤗

En nu uitleg bij deze foto. Ik fiets hier met een enorme joekel van een kalkoen op m’n bagagedrager, op weg naar vrienden met een grotemensenoven. Afgelopen zondag bereidde ik voor het eerst een gevulde kalkoen van @copastraditionalturkeys, die ik een week eerder kreeg van @boersenboers. Ik vond het super leuk om te doen en het is nog goed gelukt ook! Ik kreeg hulp van m’n goede vriend Bas en z’n Boretti. #borettibas 😜 In mijn stories ga ik het hele verhaal met jullie delen. Even geduld want ik moet nog wat foto’s van m’n camera halen. Vul tot die tijd eerst maar even dat gezellige vragenblokje in met jouw allerliefste wens voor Nederland. Er zijn nú al pareltjes binnengekomen. Dank daarvoor! ❤️
Volgen op Instagram

Nu populair

Chocolademelk van cacaopoeder
Rode koolsalade met appel, munt en limoen
Zelfgemaakte falafel uit de koekenpan
Zelfgemaakte pindakaas uit de blender
Geplette Roseval aardappels uit de oven + crunch tip!
Varkenshaassaté met pindasaus

Elke maandag de nieuwste recepten in je mailbox?

De nieuwste hotspots

Activiteiten in Den Haag - The Hague Highlights

Winter in de hofstad: 5 leuke activiteiten in Den Haag!

Promenade Food Festival - CrownePlaza-c-MevrYan

Promenade Food Festival: South African Flavours

Proost-jazz-lunch-restaurant-6-en-24

Jazz lunch bij Restaurant 6&24 in Den Haag

Makkelijke pizza’s

platbroodpizza met chorizo en bloemkool

Platbroodpizza met chorizo, en bloemkool

Pizzas van platbrood en aardappel ANNIEPANNIE

Platbroodpizza met aardappel

Pizza met tonijn, courgette en kaas - ANNIEPANNIE

Pizza met tonijn en courgette

Zoete en hartige nagerechten

Kitkat cheesecake - ANNIEPANNIE-1

KitKat cheesecake

Sate van mango | Mango saté - Foto Remko Kraaijeveld

Saté van mango met zoete chilisaus

Kokoskoekjes met lemoncurd uit No Waste - ANNIEPANNIE

Kokoskoekjes met lemoncurd

ELKE MAANDAG DE NIEUWSTE RECEPTEN IN JE MAILBOX?

Volg Anniepannie.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Aan de inhoud van Anniepannie.nl kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. © 2015-2021 – Alle rechten voorbehouden – Teksten van blogs en beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.

Privacybeleid

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.
Naast gewone koekjes verzamelt Anniepannie.nl digitale cookies, zodat je een optimale gebruikerservaring hebt. Vind je dat ok?Ok