Anniepannie.nl

Kleurrijke en gezonde recepten met veel groente

  • Home
  • Recepten
  • Top 10
  • Over
    • Het team
  • Shop
You are here: Home / Foodfun / De 15 lekkerste pindakaas combinaties

De 15 lekkerste pindakaas combinaties

13 mei 2015 By Andrea (Anniepannie.nl) 45 Comments


Pindakaas combinaties - Anniepannie.nl
Tijd voor een ode aan pindakaas. Van jongs af aan al mijn favoriete broodbeleg! Vroeger ben ik groot geworden met Jori pindakaas en daarna met Calvé. Tegenwoordig ben ik het meest fan van de 100% pindakaas. Puur pinda’s, zonder toevoegingen. Op een snufje zout na dan. Want dat maakt alles lekkerder. En graag met stukjes noot, voor een lekkere bite! Zo door de jaren heen heb ik flink geëxperimenteerd met pindakaas toppings. Zoveel, dat ik een lijst met de 15 allerbeste pindakaas combinaties heb kunnen samenstellen! Kijk maar.

15x mijn favoriete pindakaas toppings!

  1. Broodje pindakaas met kaas
  2. Broodje pindakaas met plakjes banaan
  3. Broodje pindakaas met plakjes komkommer
  4. Broodje pindakaas met een theelepeltje sambal
  5. Broodje pindakaas met plakjes appel
  6. Broodje pindakaas met plakjes peer
  7. Broodje pindakaas met jam
  8. Broodje pindakaas met hagelslag
  9. Broodje pindakaas met geraspte wortel
  10. Broodje pindakaas met stroop
  11. Broodje pindakaas met knapperige bacon (en stroop!)
  12. Broodje pindakaas met reepjes paprika
  13. Broodje pindakaas met plakjes augurk
  14. Broodje pindakaas met honing
  15. Broodje pindakaas met schuddebuikjes

That’s it! Ik kan me voorstellen dat je sommige combinaties echt té vreemd vindt, maar je mag niet oordelen voordat je deze pindakaas combinaties zelf een keer geprobeerd hebt. ‘Eerst proeven, dan praten’, zeg ik altijd. :)

Pindakaas-combinaties

Pinda's - Anniepannie.nl

UPDATE: nieuwe pindakaas combinaties!

Aan de hand van jullie reacties en e-mails heb ik weer wat nieuwe pindakaas combinaties om toe te voegen aan de lijst! Wat blijkt? Jullie zijn nog gekker dan ik. Haha! Ik heb deze combinaties van jullie allemaal zelf geprobeerd en vond ze heel lekker:

  • Broodje pindakaas met mangochutney
  • Broodje pindakaas met gebakken uitjes en komkommer of augurk (en eventueel een likje sambal!)
  • Broodje pindakaas met vruchtenhagel
  • Broodje pindakaas met curry saus
  • Broodje pindakaas met worst
  • Broodje pindakaas met chocoladepasta
  • Broodje pindakaas met atjar (eventueel gebakken uitjes erover!)
  • Broodje pindakaas met kokosbrood

Wat is jouw favoriete pindakaas combinatie?

Mis je nog een geniale pindakaas combinatie in deze lijst? Laat het hieronder weten in een reactie! Je mede-pindakaas-lovers zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Zoek je lekkere recepten met pindakaas? Die heb ik:

  • Blondies van kikkererwten met pindakaas en chocolade (vegan)
  • Choco dadels met pindakaas en kokos
  • Hummus met pindakaas en komkommer

Of wil je je pindakaas zelf maken? Bekijk dan mijn recept voor zelfgemaakte pindakaas.

zelfgemaakte pindakaas


VOLG JE ANNIEPANNIE AL OP SOCIAL MEDIA?
Like je Anniepannie.nl al op Facebook? Klik hier!
Volg Anniepannie.nl ook op Instagram en Pinterest.

Dit delen:

  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Click to share on WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Filed Under: Foodfun Tagged With: combinaties, pindakaas

« Zelf maken: rucolapesto
Mijn 10 food confessions! »

Comments

  1. Joan says

    10 december 2020 at 13:31

    Pindakaas met rozijnen en kaneel! En dan het liefst die dikke rozijnen van de notenboer… :-)

    Beantwoorden
  2. Arda says

    8 december 2020 at 06:04

    Pindakaas met picalilly!

    Beantwoorden
  3. Monique says

    18 oktober 2020 at 14:49

    Ik heb je pindakaas recept gemaakt. Wauw, wat een simpel en goed recept. Het enige dat je nodig hebt is heel veel geduld. Mijn pindakaas is super glad en zacht geworden. Tip voor een geweldige combi: boterham met pindakaas en patak’s mango pickle

    Beantwoorden
  4. Judith H. says

    28 september 2020 at 19:08

    Tussen twee sneetjes brood: pindakaas met een plakje rookvlees, plakjes tomaat en gefruite uitjes. Heerlijk!

    Of, ook héél erg lekker, pindakaas met seroendeng tussen twee sneetjes witbrood.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      29 september 2020 at 13:45

      Wat een bijzondere toppings! Dankjewel voor je tips!

      Beantwoorden
  5. Elles says

    21 augustus 2020 at 16:36

    Ik at als kind de boterham met pindakaas met een laagje suiker. Hoewel ik dat nu niet meer doe, blijft dat voor mij wel de lekkerste manier om pindakaas te eten.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      21 augustus 2020 at 16:49

      Dit ga ik morgenochtend meteen even proberen! Bedankt voor je leuke tip!

      Beantwoorden
      • Jos van Driel says

        21 augustus 2020 at 18:58

        Met witte basterdsuiker is het lekkerst 😋

        Beantwoorden
  6. Judith says

    21 augustus 2020 at 13:40

    Lieve annie!!

    Mijn tips zijn boterham met pindakaas en muisjes. Of boterham pindakaas met marshmallow fluff.

    Zelf eet ik ook graag simpel alleen pindakaas of met jam erbij lekker.

    Groetjes Juud

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      21 augustus 2020 at 16:49

      Hoi Juud, wat een lekkere tips! Ga ik zeker toevoegen aan het rijtje.

      Beantwoorden
  7. Rachel says

    31 juli 2020 at 23:30

    Ook heerlijke combi: twee sneetjes met pindakaas, chocopasta en plakjes banaan ertussen en dan even roosteren. Heeeeuurlijk!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      3 augustus 2020 at 10:04

      Oeh dat klinkt mij ook als muziek in de oren!

      Beantwoorden
  8. Guus van der Berg says

    23 juni 2020 at 20:05

    Broodje pindakaas met knoflook, verse knoflook is het lekkerst (1 of 2 teentjes in plakjes snijden), maar poeder is ook lekker.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      23 juni 2020 at 20:36

      Oh wat bijzonder! Die is nog niet eerder voorbij gekomen. Dit is wel dé tijd om lekker veel knoflook te eten natuurlijk, nu we toch anderhalve meter afstand moeten houden. ;-)

      Beantwoorden
  9. Skaffaboy says

    25 april 2020 at 16:03

    Ik ben echt giga stoned en was een broodje pindakaas met hagelslag aan het eten. Dus ik google wat ik eet, zie ik opeens deze guy met pindakaas met wortel, ik ga helemaal brokko G, nasty

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      25 april 2020 at 22:02

      “Dus ik google wat ik eet” 🤣 Dankjewel voor deze heerlijk reactie Skaffaboy. Ik moest heel hard lachen! Ik hoop dat je je morgen weer helemaal ok voelt 😄

      Beantwoorden
  10. Jacqueline says

    30 januari 2020 at 09:04

    5 sterren
    Pindakaas met sambal en een gebakken ei op een boterham. En dan is het heerlijk met zelf gemaakte sambal of mango peppersauce

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      30 januari 2020 at 09:06

      Oehhhh mango peppersauce! Dat klinkt heel goed. Waar koop jij dat?

      Beantwoorden
  11. Erna Bekking says

    27 januari 2020 at 13:38

    Als kind kreeg ik al pindakaas met bruine suiker op mijn brood, nu 65 jaar later eet ik dit nog steeds!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      27 januari 2020 at 14:13

      Wat een grappige combinatie. Ik ga het een keertje proberen!

      Beantwoorden
  12. Miriam says

    22 januari 2020 at 11:37

    5 sterren
    Pindakaas met vruchtenhagel!!!! Super lekker, ik doe meestal dikke laag pindakaas en veel vruchtenhagel. Dan proef je extra lekkere smaak

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      22 januari 2020 at 11:48

      Oh jaaaaa, zo lekker!

      Beantwoorden
  13. Annet says

    10 september 2019 at 13:08

    5 sterren
    Ik heb denk ik de meest vreemdste combi, kan hem namelijk nergens vinden, pindakaas met filet americain.
    al heb ik dat sinds ik aan het afvallen ben niet meer gegeten…

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      16 september 2019 at 09:55

      Oef, die combinatie is zeker apart! Ik heb er nog nooit van gehoord in elk geval. Het lijkt mij niet meteen heel lekker, maar ik mag natuurlijk niet oordelen voordat ik het heb geproefd. ;-)

      Beantwoorden
  14. Daan says

    18 februari 2019 at 17:44

    5 sterren
    Ik hou zelf eigenlijk helemaal niet van pindakaas, maar ik wil het gaan eten omdat er veel eiwitten en onverzadigde vetten in zitten en weinig suikers, dus het is best wel gezond. De combinatie met komkommer heb ik al geprobeerd. Zo vond ik het al veel lekkerder binnenkort nog wat andere combinaties proberen (natuurlijk wel de gezondere combinaties) super bedankt voor de opties

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      20 februari 2019 at 14:03

      Misschien ga je er door al deze combinaties wel van houden! Ik ben zelf echt een pindakaasmonster. Eet het elke dag wel! Haha!

      Beantwoorden
  15. Mariell says

    8 februari 2019 at 12:00

    5 sterren
    Boterham met een dun laagje pindakaas, daarop een plak kokosbrood (wit), daarop weer een dun laagje pindakaas en hierover hagelslag sprenkelen. Zoet, maar heerlijk! Smaakt het lekkerst op een dikke witte boterham.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      12 februari 2019 at 13:07

      Wauw Mariell dat klinkt wel heel verleidelijk zeg! En zoet inderdaad, hahaha!

      Beantwoorden
  16. shantie says

    8 januari 2019 at 04:25

    5 sterren
    pindakaas en gebakken uitjes ( voor de Indo rijsttafel)

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      9 januari 2019 at 18:02

      Dat is super lekker ja! Ik strooi ook graag wat gebakken uitjes over mijn broodje pindakaas. Nóg lekkerder met een likje sambal en wat plakjes augurk.

      Beantwoorden
  17. Eduard says

    1 februari 2018 at 10:46

    5 sterren
    Pindakaas met curry

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      1 februari 2018 at 11:09

      Oeh dat klinkt ook interessant! Ga ik een keer proberen!

      Beantwoorden
    • Mloe says

      8 juni 2018 at 13:24

      5 sterren
      Deze is heel lekker ja!

      Beantwoorden
  18. Maxime says

    26 september 2017 at 20:06

    4 sterren
    Hmm.. helemaal niet echt fan van pindakaas. Wel fan van bacon, komkommer en kaas!! Misschien die combinaties eens proberen om pindakaas te leren waarderen ;)

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      26 september 2017 at 20:10

      Doeeeeeen!!! Ik zie nu trouwens een broodje pindakaas-kaas-komkommer-bacon voor me. :-D

      Beantwoorden
  19. Leonneke says

    26 september 2017 at 17:07

    5 sterren
    Pindakaas met nutella!!!
    Of pindakaas met sambal én komkommer :)
    Of een hap pindakaas zo uit de pot…

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      26 september 2017 at 18:51

      Haha dat laatste is misschien nog wel het allerlekkerst hè?

      Beantwoorden
  20. Heinrich says

    26 september 2016 at 11:06

    5 sterren
    Ook lekker met pindakaas: braadworst. Is een goude combi!

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      26 september 2016 at 13:54

      SERIEUS? Wauw, dat zou ik zelf nooit bedenken. Misschien toch maar eens proberen… ;)

      Beantwoorden
  21. Wendy says

    26 augustus 2016 at 12:44

    5 sterren
    Wat ook heel lekker is, is een boterham met pindakaas, plakjes banaan en hagelslag

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      26 augustus 2016 at 14:16

      Jammie!

      Beantwoorden
  22. Lammert koning says

    5 augustus 2016 at 09:33

    5 sterren
    Mango chutney wor je blij van. Natuurlijk wel met de enige echte van de N.O.F.

    Beantwoorden
    • Andrea (Anniepannie.nl) says

      5 augustus 2016 at 09:37

      Dat klinkt ook lekker zeg! Waar haal je die?

      Beantwoorden
      • Lammert koning says

        5 augustus 2016 at 10:49

        NOF staat op de deksel van Calvé pindakaas, staat voor Nederlandse Olie Fabriek. Eerst gingen ze pinda’s pletten alleen voor de olie. Later was er een slimmerik die iets bedacht met het afval van het product door alleen een beetje olie terug te doen beetje zout erbij. Eerlijk heerlijk. Hij mag van mij een standbeeld.

        Beantwoorden
        • Andrea (Anniepannie.nl) says

          5 augustus 2016 at 10:52

          O wauw, dat wist ik niet! Die met stukjes noot van Calvé is erg lekker inderdaad. 😄

          Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn beoordeling:




Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoi, ik ben Andrea! Ik bedenk creatieve recepten met veel groente. Gezond, kleurrijk, nét even anders en - het allerbelangrijkst - heerlijk van smaak. Enjoy!

Over Anniepannie.nl ↠
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

anniepannie_nl

Anniepannie.nl | Andrea Tegel
Een heel gelukkig nieuw jaar voor jullie allemaal. Een heel gelukkig nieuw jaar voor jullie allemaal. 💜 Ik ben een beetje onder een steen gaan liggen de afgelopen weken, omdat er privé een hoop heftigs speelt. De komende tijd ga ik proberen regelmatig wat lekkers te posten, dat leidt af en dat is fijn. Het lukt me misschien niet altijd om op al jullie reacties en berichtjes te reageren. Maar blijf ze sturen, ik geniet er zó van!

Vandaag deel ik jullie meer dan 75 (!) ge-wel-dige antwoorden op mijn vraag ‘Wat wens je Nederland toe’. Een vraagsticker die ik spontaan in m’n story gooide na de laatste persconferentie. Van ontroerend tot hysterisch grappig, ik raad je aan om zeker even naar rechts te swipen. Enjoy!

Veel liefs,
Jullie Annie

PS: volgende keer probeer ik iets breder te lachen. #beloofd 🤗
*ACTIE GESLOTEN * Wat snack jij het liefste tijden *ACTIE GESLOTEN * Wat snack jij het liefste tijdens een kerstfilm? Laat het weten in een reactie, volg @coopsupermarkt en @anniepannie_nl en maak kans op een feestelijk kerstpakket van Coop supermarkten. Omdat het al bijna Kerst is, maak ik de winnaar morgen meteen al bekend via mijn stories. May the odds be ever in your favor! 🤞🏻🤩

Ultiem Kerstgeluk is voor mij: samen met Roel foute kerstfilms kijken onder het genot van een 'hapjesdiner'. Spaanse vleeswaren, gevulde peppadews, olijfjes, stokbrood met smeersels, nootjes en... lekkere bubbels om het jaar feestelijk af te sluiten. Want 2020 was ook voor ons een 'hell of a ride', maar er zijn zeker ook een hoop mooie momenten geweest. Tijdens de Kerstvakantie staan we daar samen bij stil en hopen we vooral lekker tot rust te komen en te genieten! 🎄🍾🥂💜

#samenmetcoop #anniepanniewerktsamen #coopsupermarkt
Ohhh lieve mensen, echt hoor, deze moet je proeven Ohhh lieve mensen, echt hoor, deze moet je proeven. Een hele bloemkool in bladerdeeg, met een laagje truffelmayonaise en een ‘duxelle’ van paddenstoelen. Geserveerd met een romige blauwe-kaassaus waarvan ik alweer ga watertanden als ik erover schrijf. (JA, je mag ook een andere kaas gebruiken als je niet van de blauwe club bent!). Allemachtig, wat is dit goddelijk... Helemaal Kerstproof!

Ik weet, tijdens sjieke diners houden we ervan om in de keuken de bordjes op te maken en dan pas uit te serveren. Net zoals in een restaurant. Maar ik wil je met dit gerecht toch aanraden om dat niet te doen. De bloemkool 'en croute' ziet er namelijk juist in z’n geheel ontzettend spectaculair uit! Op de bovenkant van de bladerdeegkorst kun je nog een mooie decoratie maken, bijvoorbeeld een kerstboompje, een ster of een blaadje. Snijd de bloemkool pas aan tafel aan, zodat je eerst alle ‘oh’s en ah’s’ in ontvangst kunt nemen. Als je een mooie braadslede hebt, zoals de Superior Triply braadslede van @bk_cookware, dan staat dat prachtig op de (kerst)tafel. 

Hoewel deze ‘bloemkool en croute’ natuurlijk dé eye-catcher van de tafel is, vind ik het altijd leuk om de tafel mooi aan te kleden. Ik koos hier voor een tafelkleed in kerstig groen (het is tenslotte over een week al Kerst!) en met een print van abstracte kerstbomen. Leuke servetjes erbij, glaasjes wijn erbij, niks meer aan doen! Hoe kleden jullie de kersttafel het liefst aan? En wat zijn überhaupt jouw kookplannen voor Kerst?

De link naar het recept vinden jullie via de link in mijn bio @anniepannie_nl. 

#KerstmetBK #kokenmetBK #anniepanniewerktsamen met #BKCookware
Ik leef voor super crunchy aardappeltjes. Vandaag Ik leef voor super crunchy aardappeltjes. Vandaag deel ik weer een heerlijk recept met jullie: geplette krieltjes uit de oven met sinaasappel en rozemarijn. Een geweldig (Kerst!) bijgerecht, bomvol smaak. Ik maakte de krieltjes klaar in mijn nieuwste liefde van @bk_cookware. 

Voor dit recept gebruikte ik de Superior Triply braadslede van BK. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. De unieke constructie van twee lagen roestvrij edelstaal met een laag aluminium ertussen zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Precies wat we nodig hebben voor mooi gebruinde en über crunchy krieltjes uit de oven! De braadslede is trouwens zo robuust, dat ik er van overtuigd ben dat hij een leven lang mee gaat. Wees dus niet verbaasd als ik over een jaar of 40 nog steeds recepten deel uit deze topper. Ik zet bij deze een reminder in mijn agenda om het t.z.t. te checken, haha! 👵🏻

Mocht je inner foodie jaloers zijn geworden op deze braadslede... Je kunt 'm nu met maar liefst 30% korting shoppen op de site van @bk_cookware als je de code ANNIEPANNIExBK gebruikt. Whoop whoop!

Als je snel zo'n crunchy krieltje door de mayo wilt halen: haast je voor het recept naar www.anniepannie.nl. Directe link staat ook in mijn bio @anniepannie_nl. 

#kerstmetBK #kokenmetBK #anniepanniewerktsamen met #BKcookware #geenarreslee #maareenbraadslee
Normaal gesproken eet ik bíjna nooit koekjes. Beh Normaal gesproken eet ik bíjna nooit koekjes. Behalve met Kerst! Kerstkoekjes lust ik all day every day. Zelfs tijdens het ontbijt, hehe. Omdat ontbijten met alleen een bord koekjes stiekem niet zo'n goed idee is, ga ik morgenavond kijken naar 24Kitchen Feestdagen met Rudolph op 24 Kitchen. Die uitzending draait namelijk volledig om het kerstontbijt! Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Rudolph onder andere een gezond kerstbrood, een tomaat-cheddaromelet (uit de oven!), een boter-kerstkransje met kerstboomtoast en een kerstontbijt-trifle gaat maken. HO HO HO wat klinkt dat lekker! Dat ik sinds kort fan ben van ovenfrittata's wisten jullie al, ik ben daarom super benieuwd naar de ovenomelet van @rudolphvanveen_official. De uitzending kun je trouwens gewoon gratis kijken op Kanaal 24.

Kijk je met me mee? Als het antwoord daarop 'YES GIRL! NATUURLIJK!' is, let dan even extra goed op: morgen zet ik in mijn story een prijsvraag online. Het antwoord zie je in de uitzending op 24Kitchen op Kanaal 24, morgenavond (16 december) om 18:30. Zodra je het antwoord weet: haast je als de wiedeweerga naar mijn story @anniepannie_nl en vul het antwoord in. Je maakt dan kans op niet alleen de dagprijs - bestaande uit een kookboek van Rudolph, een set stekers voor kerstkoekjes en de @24kitchen_nl kersttrui (swipe naar rechts) - maar óók op de hoofdprijs: een bakworkshop met the one and only Rudolph van Veen. Super leuk! Overigens verzorgt Rudolph iedere werkdag kerstinspiratie op Kanaal 24, je kunt dus óók vanavond al in hogere kerstsferen komen. 👼🏻🎄🤩

#anniepanniewerktsamen #feestdagenmetrudolph #kerstontbijt #kerstkoekjes #kerstinspiratie samenwerking
VET random deze foto, maar ik had zin om wat vroli VET random deze foto, maar ik had zin om wat vrolijks te delen te midden van al deze COVID-shit. Ik vind het bedroevend om me te realiseren dat er mensen zijn die zó asociaal en tenenkrommend dom zijn dat ze als een stel driftige kleuters op het Binnenhof gaan staan trommelen en fluiten tijdens een ontzettend belangrijke toespraak die écht écht écht niet voor de lol wordt ingelast. Maar... al weer veel teveel woorden daaraan vuil gemaakt! In mijn story staat nu een heel gezellig vragenblokje waarin je iets liefs en positiefs voor je medemens mag wensen. Ik ga voor mínstens 100 reacties en die wil ik dan allemaal in een gezellige post gaan delen ergens in de komende week. Dát lijkt me nou tof en hoopgevend. Een beetje een ‘wij’ gevoel creëeren. We doen dit met elkaar, namelijk. Nederland, make me proud! 🤗🤗🤗

En nu uitleg bij deze foto. Ik fiets hier met een enorme joekel van een kalkoen op m’n bagagedrager, op weg naar vrienden met een grotemensenoven. Afgelopen zondag bereidde ik voor het eerst een gevulde kalkoen van @copastraditionalturkeys, die ik een week eerder kreeg van @boersenboers. Ik vond het super leuk om te doen en het is nog goed gelukt ook! Ik kreeg hulp van m’n goede vriend Bas en z’n Boretti. #borettibas 😜 In mijn stories ga ik het hele verhaal met jullie delen. Even geduld want ik moet nog wat foto’s van m’n camera halen. Vul tot die tijd eerst maar even dat gezellige vragenblokje in met jouw allerliefste wens voor Nederland. Er zijn nú al pareltjes binnengekomen. Dank daarvoor! ❤️
Volgen op Instagram

Nu populair

Chocolademelk van cacaopoeder
Rode koolsalade met appel, munt en limoen
Zelfgemaakte falafel uit de koekenpan
Geplette Roseval aardappels uit de oven + crunch tip!
Witlofschotel met geitenkaas en peer
Varkenshaassaté met pindasaus

Elke maandag de nieuwste recepten in je mailbox?

De nieuwste hotspots

Activiteiten in Den Haag - The Hague Highlights

Winter in de hofstad: 5 leuke activiteiten in Den Haag!

Promenade Food Festival - CrownePlaza-c-MevrYan

Promenade Food Festival: South African Flavours

Proost-jazz-lunch-restaurant-6-en-24

Jazz lunch bij Restaurant 6&24 in Den Haag

Makkelijke pizza’s

platbroodpizza met chorizo en bloemkool

Platbroodpizza met chorizo, en bloemkool

Pizzas van platbrood en aardappel ANNIEPANNIE

Platbroodpizza met aardappel

Pizza met tonijn, courgette en kaas - ANNIEPANNIE

Pizza met tonijn en courgette

Zoete en hartige nagerechten

Kitkat cheesecake - ANNIEPANNIE-1

KitKat cheesecake

Sate van mango | Mango saté - Foto Remko Kraaijeveld

Saté van mango met zoete chilisaus

Kokoskoekjes met lemoncurd uit No Waste - ANNIEPANNIE

Kokoskoekjes met lemoncurd

ELKE MAANDAG DE NIEUWSTE RECEPTEN IN JE MAILBOX?

Volg Anniepannie.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Aan de inhoud van Anniepannie.nl kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. © 2015-2021 – Alle rechten voorbehouden – Teksten van blogs en beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.

Privacybeleid

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.
Naast gewone koekjes verzamelt Anniepannie.nl digitale cookies, zodat je een optimale gebruikerservaring hebt. Vind je dat ok?Ok