Anniepannie.nl

Kleurrijke en gezonde recepten met veel groente

  • Home
  • Recepten
  • Top 10
  • Kookboeken
  • Shop
  • Over
    • Het team
Je bent hier: Home / Foodfun / Mijn 10 food confessions!

Mijn 10 food confessions!

13 mei 2015 By Andrea (Anniepannie.nl) 4 Reacties


Collage-food-confessionsOp Twitter gaat de hashtag #10foodconfessions helemaal los. Leonie van gewoonwateenstudentjesavondseet bedacht de tag en beet het spits af met food confessions als ‘ik eet altijd met de knoop van mijn broek open’ en ‘vroeger at ik alles met appelmoes’. Superleuk om de confessions van anderen te lezen en vaak te hilarisch voor woorden, haha! Ik doe ook mee. Hier zijn mijn 10 food confessions:

  1. ’s Ochtends kan ik echt een heleboel aan. Rauwe haring, gebakken vis, spaghetti, iets met knoflook, een stuk quiche, you name it!
  2. Als ik iets met bloemkool klaarmaak, snoep ik in de keuken altijd stukjes rauwe bloemkool met een klodder ketchup erop. Yummm…
  3. Er is één ding dat ik ECHT niet eet. Zuurkool. Mijn vrienden en familie verklaren me voor gek, maar ik vind het zó vies!
  4. Nu we toch op de ‘ditlussiknie’ tour zijn: warme ananas. Juck! Koude ananas? Prima. Maar wie heeft ooit verzonnen om stukken ananas op een ham-kaas pizza te leggen?!
  5. Pindakaas is mijn grote liefde. Vooral die met stukjes noot. Ik eet elke dag pindakaas en ben er groot (1.76) mee geworden. Pindakaas kan altijd. Met alles. (Meer hierover in mijn ode aan pindakaas).
  6. Als ik eters krijg, maak ik altijd veel teveel eten klaar. Het lijkt me namelijk verschrikkelijk als er iemand bij mij weggaat die nog trek heeft.
  7. Ik hou niet van zwaar en saai eten. Zoals stamppotten en van die dikke bami. Na drie happen voel ik me al ontploft en elke hap is ook nog eens hetzelfde! Saaiiiii.
  8. Ik eet langzaam. Het is veel minder erg dan vroeger, maar nog steeds valt het op. Maar hee, goed kauwen is wel weer goed voor de lijn zeggen ze. Ieder nadeel heb z’n voordeel.
  9. Ik vries bijna nooit wat in. Twee keer hetzelfde eten vind ik gewoon suf. Mijn hoofd zegt dan: ‘Ken ik al. Booooring…’. Voordeel: hierdoor leer ik wel goed portioneren. Want eten weggooien vind ik ook een no go.
  10. Op foodmarkten (zoals de Markthal in Rotterdam of Borough Market in Londen) heb ik zoveel keuzestress over wat ik allemaal wil proeven, dat ik mezelf regelmatig overeet om maar zoveel mogelijk geprobeerd te hebben. Maar ja, het is wél lekker.

Nu jij! Wat zijn jouw diepste geheimen en gekste eetgewoonten? ;) Ik ben benieuwd…

Like je Anniepannie.nl al op Facebook? Klik hier!
Volg Anniepannie.nl ook op Instagram en Bloglovin’.


VOLG JE ANNIEPANNIE AL OP SOCIAL MEDIA?
Like je Anniepannie.nl al op Facebook? Klik hier!
Volg Anniepannie.nl ook op Instagram en Pinterest.

Dit delen:

  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Click to share on WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Categorie: Foodfun Tags: confessions, food, foodfun

« De 15 lekkerste pindakaas combinaties
Filmpje: zo eet je sushi als een pro »

Reacties

  1. Andrea zegt

    14 mei 2015 om 16:30

    Probeer het maar eens Marijke, rauwe bloemkool met ketchup. Is ECHT lekker hoor! :) En hihi, die appelmoes is wel herkenbaar. Wij hebben daar thuis allemaal van moeten afkicken.

    Beantwoorden
  2. Marijke zegt

    14 mei 2015 om 16:08

    Rauwe bloemkool met ketchup?? Brrr… haha!!

    Ik kan er inderdaad ook niet zoveel bedenken, maar toch een poging:

    – Vroeger at ik OVERAL appelmoes bij. Niet alleen bij de Hollandse aardappels/groente/vlees, maar ook bij macaroni, nasi, het liefst overal bij. Oké, misschien nog net niet door de soep.
    – Bij een lopend buffet of een wokrestaurant sla ik het liefst het ‘normale’ eten over en begin ik direct met de toetjes. Mmmmm!!
    – Ik deel de liefde voor klef en papperig met Anouk, heeerlijk! Vooral kleffe brownies.. Oee, of een Mc Flurry stroopwafel en dan hopen dat het niet goed is gemixt, zodat je een hap caramel hebt.

    Beantwoorden
  3. Andrea zegt

    14 mei 2015 om 13:33

    Haha Anouk! Wat een geheimen! Vooral die kleffe mcDonalds broodjes… iehieeeel hahaha

    Beantwoorden
  4. Anouk zegt

    14 mei 2015 om 11:07

    Okee, vooruit! Aan tien kom ik zo snel niet maar toch een paar spannende confessions ;)
    – bij alles wat zich daar voor leent eet ik de onderdelen apart, met het lekkerste als laatste (denk: bij tompoucen eerst de room er tussenuit, dan het onderste stuk en als laatste het bovenste)
    – er is eigenlijk niets wat ik niet lust, maar de prijs die je betaalt om rauwe ui te eten vind ik veel te hoog! de heeeele dag of avond wordt je er nog aan herinnerd! No thanks.
    – de meeste vrouwen zijn zo dol op chocolade, ik heb na 2 stukjes echt genoeg gehad. Als ik door eet doen mijn tanden zeer en voel ik me instant 10 kilo zwaarder
    – ik hou van klef en papperig (denk aan goedkope zoete broodjes of hamburger broodjes van de McDo, van de McFlurry maak ik een milkshake. Van alle soorten ijs trouwens)
    – ik eet veel te veel broodjes Fluffernutter: vloeibare marshmallow met pindakaas (bij deze een tip Annie)

    Hihi leuk zeg dit!

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn beoordeling:




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoi, ik ben Andrea! Ik bedenk creatieve recepten met veel groente. Gezond, kleurrijk, nét even anders en - het allerbelangrijkst - heerlijk van smaak. Enjoy!

Over Anniepannie.nl ↠
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
Volgen op Instagram

Handige webshops

Albert Heijn
Bol.com
Bijenkorf
HEMA
Greetz

Nu populair

Romige tagliatelle met spinazie, kip en zongedroogde tomaten
Zelfgemaakte falafel uit de koekenpan
Snelle pindasoep met komkommer, bosui en taugé
Rode koolsalade met appel, munt en limoen
Geroosterde paprika zelf maken op 2 manieren
Gebakken aardappels met spek en ui

Elke maandag de nieuwste recepten in je mailbox?

De nieuwste hotspots

Activiteiten in Den Haag - The Hague Highlights

Winter in de hofstad: 5 leuke activiteiten in Den Haag!

Promenade Food Festival - CrownePlaza-c-MevrYan

Promenade Food Festival: South African Flavours

Proost-jazz-lunch-restaurant-6-en-24

Jazz lunch bij Restaurant 6&24 in Den Haag

Makkelijke pizza’s

platbroodpizza met chorizo en bloemkool

Platbroodpizza met chorizo, en bloemkool

Pizzas van platbrood en aardappel ANNIEPANNIE

Platbroodpizza met aardappel

Pizza met tonijn, courgette en kaas - ANNIEPANNIE

Pizza met tonijn en courgette

Zoete en hartige nagerechten

Roze-koeken-gekleurd-met-bramen-ANNIEPANNIE

Roze koeken recept

Kitkat cheesecake - ANNIEPANNIE-1

KitKat cheesecake

Sate van mango | Mango saté - Foto Remko Kraaijeveld

Saté van mango met zoete chilisaus

ELKE MAANDAG DE NIEUWSTE RECEPTEN IN JE MAILBOX?

Volg Anniepannie.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Aan de inhoud van Anniepannie.nl kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. © 2015-2022 – Alle rechten voorbehouden – Teksten van blogs en beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.

Privacybeleid

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in