Anniepannie.nl

Kleurrijke en gezonde recepten met veel groente

  • Home
  • Recepten
  • Top 10
  • Over
    • Het team
  • Shop
You are here: Home / Hotspots / Met 50% korting uit eten met RestaurantKaart bij The Living Room in Den Haag

Met 50% korting uit eten met RestaurantKaart bij The Living Room in Den Haag

16 september 2019 By Andrea (Anniepannie.nl) Leave a Comment


Restaurantkaart-app-in-restaurant-The-Living-Room-ANNIEPANNIE RestaurantKaart Restaurant Den Haag Uit eten

Ik heb super goed nieuws voor jullie, gezellige mede-foodies: Je kunt vanaf nu met 50% korting uit eten bij een heleboel restaurants in Den Haag. En ook in veel andere steden overigens! Ik mocht samen met Roel RestaurantKaart uitproberen, de handige app die achter de mega korting zit. Hoe het precies werkt en wat we allemaal hebben gegeten bij restaurant The Living Room vertel ik jullie hieronder!

Restaurantkaart geeft je 50% korting op je diner

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, uit eten met 50% korting. Toch is het echt zo! Voor RestaurantKaart investeer je per maand €6,99. Met de RestaurantKaart app (hier te downloaden voor Android gebruikers en hier voor alle Apple people), kun je zo vaak als je wilt uit eten en telkens krijg je 50% korting op je eten (niet op de drankjes). Na één keertje uit eten heb je de kosten voor de app er dus al uit. Je kunt gewoon alles van de à la carte kaart bestellen, er is geen apart RestaurantKaart menu of iets dergelijks. Hoe nice! En oja, ook goed om te weten: RestaurantKaart is maandelijks op te zeggen. No strings attached!

Andrea-in-The-Living-Room-ANNIEPANNIE-RestaurantKaart Restaurant Den Haag Uit eten

Maar Annie… hoe kan dit?

Geloof me, ik was in eerste instantie ook nogal verbaasd over de app en de gigantische korting. Hoe is dit nou mogelijk, vroeg ik me af. De bestaansreden van RestaurantKaart is eigenlijk heel simpel. Op rustige dagen (vooral doordeweeks) zitten restaurants niet altijd vol. Lege tafels leveren restaurants geen geld op en bovendien leidt het al snel tot voedselverspilling. En lieve foodies, eten weggooien is gewoon ECHT. NIET. OK. Door via RestaurantKaart te lunchen of dineren help je verspilling voorkomen. Korting krijgen en goed bezig zijn tegelijkertijd, wat wil je nog meer?

Roel-in-The-Living-Room-RestaurantKaart Restaurant Den Haag Uit eten

Restaurant The Living Room

Roel en ik hadden via de RestaurantKaart app gereserveerd bij restaurant The Living Room in Den Haag. Twintig minuutjes lopen vanaf ons huis, lekker dichtbij dus! Ik fiets er super vaak langs maar was er nog nooit binnen geweest. Vanuit het restaurant heb je uitzicht over het parkje naast het Malieveld, met al die gezellige witte en bruine ganzen. Na een blik op de kaart waren we al vrij snel uit onze voorgerechten. Het werd het gerookte vlees met gemarineerde watermeloen voor Roel en ikzelf bestelde de geitenkaaskroketjes met bietentartaar. Uiteindelijk hebben we onze voorgerechtjes gedeeld en we vonden de geitenkaaskroketjes het lekkerst. Daar zat huisgemaakte mosterd bij, een leuke touch.

geitenkaaskroketjes-restaurant-the-living-room-RestaurantKaart Restaurant Den Haag Uit eten

Noordzeevis, Livar pork en veel groente

Wat me trouwens meteen opviel aan de kaart was dat er veel gerechten met Noordzeevis op staan. Dat vind ik zo goed! Noordzeevis wordt nog te weinig gegeten in Nederland, te veel mensen kiezen voor zalm en tonijn die van veel verder moeten komen. Zonde eigenlijk! Als hoofdgerecht ging ik daarom voor de Hollandse scholfilet met saffraanvenkel, zeekraal en limoensaus. Roel koos de Livar varkenslende met zwarte knoflooksaus en bereidingen van mais. We hebben allebei lekker gegeten. Waar ik ook positief verrast over was is de hoeveelheid groente die bij de gerechten zat. Ik vind dat je in restaurants vaak veel te weinig groente krijgt. Niet bij The Living Room!

Restaurantkaart = met een glimlach de rekening betalen

Voor een dessert hadden we eigenlijk totaal geen plek meer, dus het werd een lekker theetje toe. Toen we de rekening kregen werden we helemaal blij. Want als echte Hollanders houden we natuurlijk erg van korting! En dat was in dit geval maar liefst €30,55, waardoor het verschuldigde bedrag dus in plaats van €87,80 slechts €57,25 bedroeg. Ik zeg: Goede deal! We gaan zeker nog even checken waar we allemaal nog meer willen eten met onze RestaurantKaart. Ik zag Publique al staan (fijn eten daar!), maar ook restaurant Alexander in Den Haag.

Als je denkt: ‘Die RestaurantKaart app wil ik zelf ook eens proberen!’, dan heb je mazzel! De eerste maand is nu namelijk gratis. Registreer jezelf via RestaurantKaart.nl, download the app en reserveer direct bij je favoriete restaurant. Laat tijdens het afrekenen de RestaurantKaart app zien om direct 50% korting op het eten te ontvangen. Ga jij het ook een keertje proberen? Ik ben benieuwd!

bonnetje-the-living-room-RestaurantKaart Restaurant Den Haag Uit eten

Restaurant The Living Room
Bezuidenhoutseweg 53 (in New Babylon)
2595 AA Den Haag

Dit artikel is een samenwerking met RestaurantKaart.


VOLG JE ANNIEPANNIE AL OP SOCIAL MEDIA?
Like je Anniepannie.nl al op Facebook? Klik hier!
Volg Anniepannie.nl ook op Instagram en Pinterest.

Dit delen:

  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Click to share on WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)

Gerelateerd

Filed Under: Hotspots, Hotspots in Den Haag Tagged With: den haag, hotspot, restaurant, restaurant den haag, RestaurantKaart, samenwerking, the living room, uit eten

« Focaccia met chorizo en peterselie
Jazz lunch bij Restaurant 6&24 in Den Haag »

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn beoordeling:




Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoi, ik ben Andrea! Ik bedenk creatieve recepten met veel groente. Gezond, kleurrijk, nét even anders en - het allerbelangrijkst - heerlijk van smaak. Enjoy!

Over Anniepannie.nl ↠
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

anniepannie_nl

Anniepannie.nl | Andrea Tegel
Een heel gelukkig nieuw jaar voor jullie allemaal. Een heel gelukkig nieuw jaar voor jullie allemaal. 💜 Ik ben een beetje onder een steen gaan liggen de afgelopen weken, omdat er privé een hoop heftigs speelt. De komende tijd ga ik proberen regelmatig wat lekkers te posten, dat leidt af en dat is fijn. Het lukt me misschien niet altijd om op al jullie reacties en berichtjes te reageren. Maar blijf ze sturen, ik geniet er zó van!

Vandaag deel ik jullie meer dan 75 (!) ge-wel-dige antwoorden op mijn vraag ‘Wat wens je Nederland toe’. Een vraagsticker die ik spontaan in m’n story gooide na de laatste persconferentie. Van ontroerend tot hysterisch grappig, ik raad je aan om zeker even naar rechts te swipen. Enjoy!

Veel liefs,
Jullie Annie

PS: volgende keer probeer ik iets breder te lachen. #beloofd 🤗
*ACTIE GESLOTEN * Wat snack jij het liefste tijden *ACTIE GESLOTEN * Wat snack jij het liefste tijdens een kerstfilm? Laat het weten in een reactie, volg @coopsupermarkt en @anniepannie_nl en maak kans op een feestelijk kerstpakket van Coop supermarkten. Omdat het al bijna Kerst is, maak ik de winnaar morgen meteen al bekend via mijn stories. May the odds be ever in your favor! 🤞🏻🤩

Ultiem Kerstgeluk is voor mij: samen met Roel foute kerstfilms kijken onder het genot van een 'hapjesdiner'. Spaanse vleeswaren, gevulde peppadews, olijfjes, stokbrood met smeersels, nootjes en... lekkere bubbels om het jaar feestelijk af te sluiten. Want 2020 was ook voor ons een 'hell of a ride', maar er zijn zeker ook een hoop mooie momenten geweest. Tijdens de Kerstvakantie staan we daar samen bij stil en hopen we vooral lekker tot rust te komen en te genieten! 🎄🍾🥂💜

#samenmetcoop #anniepanniewerktsamen #coopsupermarkt
Ohhh lieve mensen, echt hoor, deze moet je proeven Ohhh lieve mensen, echt hoor, deze moet je proeven. Een hele bloemkool in bladerdeeg, met een laagje truffelmayonaise en een ‘duxelle’ van paddenstoelen. Geserveerd met een romige blauwe-kaassaus waarvan ik alweer ga watertanden als ik erover schrijf. (JA, je mag ook een andere kaas gebruiken als je niet van de blauwe club bent!). Allemachtig, wat is dit goddelijk... Helemaal Kerstproof!

Ik weet, tijdens sjieke diners houden we ervan om in de keuken de bordjes op te maken en dan pas uit te serveren. Net zoals in een restaurant. Maar ik wil je met dit gerecht toch aanraden om dat niet te doen. De bloemkool 'en croute' ziet er namelijk juist in z’n geheel ontzettend spectaculair uit! Op de bovenkant van de bladerdeegkorst kun je nog een mooie decoratie maken, bijvoorbeeld een kerstboompje, een ster of een blaadje. Snijd de bloemkool pas aan tafel aan, zodat je eerst alle ‘oh’s en ah’s’ in ontvangst kunt nemen. Als je een mooie braadslede hebt, zoals de Superior Triply braadslede van @bk_cookware, dan staat dat prachtig op de (kerst)tafel. 

Hoewel deze ‘bloemkool en croute’ natuurlijk dé eye-catcher van de tafel is, vind ik het altijd leuk om de tafel mooi aan te kleden. Ik koos hier voor een tafelkleed in kerstig groen (het is tenslotte over een week al Kerst!) en met een print van abstracte kerstbomen. Leuke servetjes erbij, glaasjes wijn erbij, niks meer aan doen! Hoe kleden jullie de kersttafel het liefst aan? En wat zijn überhaupt jouw kookplannen voor Kerst?

De link naar het recept vinden jullie via de link in mijn bio @anniepannie_nl. 

#KerstmetBK #kokenmetBK #anniepanniewerktsamen met #BKCookware
Ik leef voor super crunchy aardappeltjes. Vandaag Ik leef voor super crunchy aardappeltjes. Vandaag deel ik weer een heerlijk recept met jullie: geplette krieltjes uit de oven met sinaasappel en rozemarijn. Een geweldig (Kerst!) bijgerecht, bomvol smaak. Ik maakte de krieltjes klaar in mijn nieuwste liefde van @bk_cookware. 

Voor dit recept gebruikte ik de Superior Triply braadslede van BK. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. De unieke constructie van twee lagen roestvrij edelstaal met een laag aluminium ertussen zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Precies wat we nodig hebben voor mooi gebruinde en über crunchy krieltjes uit de oven! De braadslede is trouwens zo robuust, dat ik er van overtuigd ben dat hij een leven lang mee gaat. Wees dus niet verbaasd als ik over een jaar of 40 nog steeds recepten deel uit deze topper. Ik zet bij deze een reminder in mijn agenda om het t.z.t. te checken, haha! 👵🏻

Mocht je inner foodie jaloers zijn geworden op deze braadslede... Je kunt 'm nu met maar liefst 30% korting shoppen op de site van @bk_cookware als je de code ANNIEPANNIExBK gebruikt. Whoop whoop!

Als je snel zo'n crunchy krieltje door de mayo wilt halen: haast je voor het recept naar www.anniepannie.nl. Directe link staat ook in mijn bio @anniepannie_nl. 

#kerstmetBK #kokenmetBK #anniepanniewerktsamen met #BKcookware #geenarreslee #maareenbraadslee
Normaal gesproken eet ik bíjna nooit koekjes. Beh Normaal gesproken eet ik bíjna nooit koekjes. Behalve met Kerst! Kerstkoekjes lust ik all day every day. Zelfs tijdens het ontbijt, hehe. Omdat ontbijten met alleen een bord koekjes stiekem niet zo'n goed idee is, ga ik morgenavond kijken naar 24Kitchen Feestdagen met Rudolph op 24 Kitchen. Die uitzending draait namelijk volledig om het kerstontbijt! Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Rudolph onder andere een gezond kerstbrood, een tomaat-cheddaromelet (uit de oven!), een boter-kerstkransje met kerstboomtoast en een kerstontbijt-trifle gaat maken. HO HO HO wat klinkt dat lekker! Dat ik sinds kort fan ben van ovenfrittata's wisten jullie al, ik ben daarom super benieuwd naar de ovenomelet van @rudolphvanveen_official. De uitzending kun je trouwens gewoon gratis kijken op Kanaal 24.

Kijk je met me mee? Als het antwoord daarop 'YES GIRL! NATUURLIJK!' is, let dan even extra goed op: morgen zet ik in mijn story een prijsvraag online. Het antwoord zie je in de uitzending op 24Kitchen op Kanaal 24, morgenavond (16 december) om 18:30. Zodra je het antwoord weet: haast je als de wiedeweerga naar mijn story @anniepannie_nl en vul het antwoord in. Je maakt dan kans op niet alleen de dagprijs - bestaande uit een kookboek van Rudolph, een set stekers voor kerstkoekjes en de @24kitchen_nl kersttrui (swipe naar rechts) - maar óók op de hoofdprijs: een bakworkshop met the one and only Rudolph van Veen. Super leuk! Overigens verzorgt Rudolph iedere werkdag kerstinspiratie op Kanaal 24, je kunt dus óók vanavond al in hogere kerstsferen komen. 👼🏻🎄🤩

#anniepanniewerktsamen #feestdagenmetrudolph #kerstontbijt #kerstkoekjes #kerstinspiratie samenwerking
VET random deze foto, maar ik had zin om wat vroli VET random deze foto, maar ik had zin om wat vrolijks te delen te midden van al deze COVID-shit. Ik vind het bedroevend om me te realiseren dat er mensen zijn die zó asociaal en tenenkrommend dom zijn dat ze als een stel driftige kleuters op het Binnenhof gaan staan trommelen en fluiten tijdens een ontzettend belangrijke toespraak die écht écht écht niet voor de lol wordt ingelast. Maar... al weer veel teveel woorden daaraan vuil gemaakt! In mijn story staat nu een heel gezellig vragenblokje waarin je iets liefs en positiefs voor je medemens mag wensen. Ik ga voor mínstens 100 reacties en die wil ik dan allemaal in een gezellige post gaan delen ergens in de komende week. Dát lijkt me nou tof en hoopgevend. Een beetje een ‘wij’ gevoel creëeren. We doen dit met elkaar, namelijk. Nederland, make me proud! 🤗🤗🤗

En nu uitleg bij deze foto. Ik fiets hier met een enorme joekel van een kalkoen op m’n bagagedrager, op weg naar vrienden met een grotemensenoven. Afgelopen zondag bereidde ik voor het eerst een gevulde kalkoen van @copastraditionalturkeys, die ik een week eerder kreeg van @boersenboers. Ik vond het super leuk om te doen en het is nog goed gelukt ook! Ik kreeg hulp van m’n goede vriend Bas en z’n Boretti. #borettibas 😜 In mijn stories ga ik het hele verhaal met jullie delen. Even geduld want ik moet nog wat foto’s van m’n camera halen. Vul tot die tijd eerst maar even dat gezellige vragenblokje in met jouw allerliefste wens voor Nederland. Er zijn nú al pareltjes binnengekomen. Dank daarvoor! ❤️
Volgen op Instagram

Nu populair

Chocolademelk van cacaopoeder
Rode koolsalade met appel, munt en limoen
Zelfgemaakte falafel uit de koekenpan
Zelfgemaakte pindakaas uit de blender
Geplette Roseval aardappels uit de oven + crunch tip!
Varkenshaassaté met pindasaus

Elke maandag de nieuwste recepten in je mailbox?

De nieuwste hotspots

Activiteiten in Den Haag - The Hague Highlights

Winter in de hofstad: 5 leuke activiteiten in Den Haag!

Promenade Food Festival - CrownePlaza-c-MevrYan

Promenade Food Festival: South African Flavours

Proost-jazz-lunch-restaurant-6-en-24

Jazz lunch bij Restaurant 6&24 in Den Haag

Makkelijke pizza’s

platbroodpizza met chorizo en bloemkool

Platbroodpizza met chorizo, en bloemkool

Pizzas van platbrood en aardappel ANNIEPANNIE

Platbroodpizza met aardappel

Pizza met tonijn, courgette en kaas - ANNIEPANNIE

Pizza met tonijn en courgette

Zoete en hartige nagerechten

Kitkat cheesecake - ANNIEPANNIE-1

KitKat cheesecake

Sate van mango | Mango saté - Foto Remko Kraaijeveld

Saté van mango met zoete chilisaus

Kokoskoekjes met lemoncurd uit No Waste - ANNIEPANNIE

Kokoskoekjes met lemoncurd

ELKE MAANDAG DE NIEUWSTE RECEPTEN IN JE MAILBOX?

Volg Anniepannie.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

Aan de inhoud van Anniepannie.nl kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. © 2015-2021 – Alle rechten voorbehouden – Teksten van blogs en beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.

Privacybeleid

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

loading Annuleren
Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres!
E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.
Naast gewone koekjes verzamelt Anniepannie.nl digitale cookies, zodat je een optimale gebruikerservaring hebt. Vind je dat ok?Ok