Anniepannie.nl

Kleurrijke en gezonde recepten met veel groente

  • Home
  • Recepten
  • Top 10
  • Kookboeken
  • Shop
  • Over
    • Het team
Je bent hier: Home / Hapjes en Snacks / Geitenkaasballetjes met druiven

Geitenkaasballetjes met druiven

16 april 2015 By Andrea (Anniepannie.nl) Reageer


Druif-geitenkaasballetjes met cashewnotenkruimZoek je een origineel hapje voor bij de borrel of een high tea? Of een supersjieke saladetopping? Zoek niet verder! Met deze frisse geitenkaasballetjes met druiven en cashewnotenkruim steel jij de show. Er staan geen hoeveelheden bij het ingrediëntenlijstje hieronder, omdat het er heel erg vanaf hangt voor welke gelegenheid je de balletjes maakt.

Dit heb je nodig:
Pitloze druiven (wit of blauw)
Zachte geitenkaas
Cashewnoten
Honing

Zo maak je de geitenkaasballetjes met druiven en cashewnotenkruim:
Laat een koekenpan heet worden en rooster de cashewnoten tot ze goudbruin zijn. Leg de cashewnoten op een bord en laat afkoelen.

Meng wat honing door de geitenkaas totdat het licht zoet smaakt. Even proeven dus!

Over naar de geitenkaas. Goed om te weten: een smeerboel is onvermijdelijk, dus bereid je voor en zet alvast een keukenrol klaar. Verpak de druiven in een dun laagje geitenkaas. Dit doe je met je handen. Rol tot je mooie ronde balletjes krijgt en leg ze op een bord.

Hak de cashewnoten in stukjes en rol de geitenkaasballetjes één voor één door het kruim. Bewaar de balletjes tot gebruik in de koelkast, afgedekt met vershoudfolie.

Eet smakelijk!

Druif-geitenkaasballetjes met cashewnotenkruim


VOLG JE ANNIEPANNIE AL OP SOCIAL MEDIA?
Like je Anniepannie.nl al op Facebook? Klik hier!
Volg Anniepannie.nl ook op Instagram en Pinterest.

Dit delen:

  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Facebook
  • Klik om te delen op X (Wordt in een nieuw venster geopend) X
  • Click to share on WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend) WhatsApp
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) Pinterest
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend) E-mail
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend) Print

Gerelateerd

Categorie: Hapjes en Snacks, Nagerechten, Recepten, Voorgerechten Tags: borrel, cashewnoten, druiven, geitenkaas, hapje, heerlijk hapje, high tea

« Zweedse broodjes met zalm en bietjes
De lekkerste broodjes @ ’t Hof van Eten »

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn beoordeling:




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Hoi, ik ben Andrea! Ik bedenk creatieve recepten met veel groente. Gezond, kleurrijk, nét even anders en - het allerbelangrijkst - heerlijk van smaak. Enjoy!

Over Anniepannie.nl ↠
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
Volgen op Instagram

Handige webshops

Albert Heijn
Bol.com
Bijenkorf
HEMA
Greetz

Nu populair

Mangosalade met komkommer en paprika
Feta uit de oven met paprika en tomaat (bougiourdi)
Rode koolsalade met appel, munt en limoen
Geroosterde paprika zelf maken op 2 manieren
Romige tagliatelle met spinazie, kip en zongedroogde tomaten
Gedroogde tomaatjes uit de oven

De nieuwste hotspots

Activiteiten in Den Haag - The Hague Highlights

Winter in de hofstad: 5 leuke activiteiten in Den Haag!

Promenade Food Festival - CrownePlaza-c-MevrYan

Promenade Food Festival: South African Flavours

Proost-jazz-lunch-restaurant-6-en-24

Jazz lunch bij Restaurant 6&24 in Den Haag

Makkelijke pizza’s

platbroodpizza met chorizo en bloemkool

Platbroodpizza met chorizo, en bloemkool

Pizzas van platbrood en aardappel ANNIEPANNIE

Platbroodpizza met aardappel

Pizza met tonijn, courgette en kaas - ANNIEPANNIE

Pizza met tonijn en courgette

Zoete en hartige nagerechten

Roze-koeken-gekleurd-met-bramen-ANNIEPANNIE

Roze koeken recept

Kitkat cheesecake - ANNIEPANNIE-1

KitKat cheesecake

Sate van mango | Mango saté - Foto Remko Kraaijeveld

Saté van mango met zoete chilisaus

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in

Naast gewone koekjes verzamelt Anniepannie.nl digitale cookies, zodat je een optimale gebruikerservaring hebt. Vind je dat ok?Ok