Ga terug
+ servings
Wraps met garnalen, pestorijst en avocado - ANNIEPANNIE
Afdrukken

Wraps met garnalen, rode pestorijst en avocado

Deze wraps met garnalen, romige rode pestorijst, avocado en feta zijn heerlijk! Ideaal als meeneem-lunch of als lichte avondmaaltijd. Makkelijk om te maken.
Gang Avondeten, Lunch, Picknick
Keuken Fusion, Italiaans, Nederlands
Trefwoord 10 ingrediënten, avocado, garnalen, pesto, rijst, spinazie, tortillawraps, wrap
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 4 tortillawraps
  • 200 g gekookte en gepelde garnalen (let op het ASC-keurmerk)
  • 160 g zilvervliesrijst gekookt en afgekoeld
  • 3 el crème fraîche
  • 4 tl rode pesto van goede kwaliteit
  • citroensap naar smaak plus wat partjes citroen om te serveren
  • 2 rijpe avocado's gehalveerd en in plakjes
  • 120 g feta verkruimeld
  • 4 handjes verse spinazie gewassen

Instructies

  • Meng de crème fraîche en rode pesto door de afgekoelde, gekookte rijst. Breng op smaak met zoveel citroensap als je lekker vindt (bij mij is dat een flinke splash) en versgemalen peper.
  • Beleg de helft van iedere tortillawrap met een kwart van de romige pestorijst, spinazie, plakjes avocado, (gekookte) garnalen en feta.
  • Rol de wraps strak op en wikkel ze stevig in bakpapier. Snijd de wraps (inclusief papier) met een scherp mes doormidden. Serveer met partjes citroen.