Ga terug
+ servings
Garnalencocktail met appel en koolrabi | slabootjes met garnalen - ANNIEPANNIE
Afdrukken

Garnalencocktail met appel en koolrabi

Deze garnalencocktail met appel, koolrabi en vadouvanmayonaise is heerlijk! Nét even anders dan de bekende klassieker. Serveer hem in slablaadjes voor een speels effect.
Gang Amuse, Appetizer, Voorgerecht
Keuken Amerikaans, Frans, Kerst, Nederlands
Trefwoord appel, garnalen, koolrabi, little gem, mayonaise, sla, vadouvan, vis
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 200 g grote bak Hollandse garnalen ah
  • 1 kleine appel in blokjes
  • 1/2 koolrabi geschild en in kleine blokjes
  • 3 el citroenmayonaise
  • 1,5 tl vadouvan
  • 1 citroen in partjes
  • 2 kropjes little gem gewassen, slablaadjes losgehaald

Instructies

  • Roer de vadouvan door de citroenmayonaise in een mengkom. Doe de Hollandse garnalen, de blokjes koolrabi en appel erbij en schep alles goed om. Proef en knijp er eventueel nog een partje citroen over uit. Breng verder op smaak met peper en zout.
  • Serveer de garnalencocktail in de slablaadjes, of laat iedereen aan tafel zelf z'n eigen slablaadjes vullen.