Ga terug
–+ servings
Pinchos met tonijnsalade en geroosterde paprika - ANNIEPANNIE
Afdrukken

Pinchos met tonijnsalade en geroosterde paprika

Deze pinchos met tonijnsalade en geroosterde paprika zijn favoriet hier thuis. Makkelijk om te maken en een prachtig (en lekker!) resultaat.
Gang Appetizer, borrel, Hapje, Voorgerecht
Keuken Spaans
Trefwoord borrelhapjes, geroosterde paprika, hapje, olijven, paprika, tapas, tonijn, tonijnsalade
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 2 minuten
Totale tijd 7 minuten
Porties 6 personen

Equipment

  • Tapasprikkertjes

Ingrediënten

  • 6 plakjes stokbrood (schuin gesneden)
  • 6 plakjes geroosterde paprika (eventueel extra om te garneren)
  • 2 blikjes tonijn uitgelekt
  • 4 eetlepels citroenmayonaise
  • 1 eetlepel citroensap
  • 10 zwarte olijven fijngehakt
  • 1 theelepel gerookt paprikapoeder

Instructies

  • Laat de tonijn uitlekken en meng dit met de mayonaise, het citroensap, de fijngehakte olijven en het gerookte paprikapoeder. Breng op smaak met zout en peper.
  • Beleg de plakjes stokbrood met de geroosterde paprika en verdeel er daarna de tonijnsalade over. Garneer eventueel met een reepje geroosterde paprika en steek in elke pincho een tapasprikkertje.

Video