Platbroodpizza met chorizo, bloemkool en courgette
Deze platbroodpizza met chorizo, bloemkool en courgette is zó lekker! Ultiem knapperig en heerlijk van smaak. Ook nog makkelijk om te maken. Wat wil een mens nog meer?
Gang Avondeten, borrel, Hoofdgerecht, Lunch, Snack
60 grampittige chorizo, in plakjesik gebruik de chorizo van AH Excellent
2handjespittige cheddargeraspt
1takjeverse rozemarijnfijngehakt
olijfolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Roer de crème fraîche los en besmeer er de platbroden mee.
Verdeel de gehakte bloemkool gelijkmatig over de pizza. Leg er dan de plakjes en chorizo op en bestrooi met de gehakte rozemarijn.
Besprenkel de platbroodpizza’s met wat olijfolie en strooi de cheddar erover. Bak de pizza’s in het midden van de oven in ongeveer 15 tot 20 minuten goudbruin en gaar. (Hou goed in de gaten dat ze niet te donker worden, iedere oven is anders!)