Gegrilde groente uit de oven op z'n Indiaas! Een heerlijke en makkelijke avondmaaltijd met aardappel, bloemkool, kikkererwten en tomaat. Met een frisse yoghurtdressing.
4eetlepelfijngehakte peterselie+ extra om te garneren
6eetlepelyoghurt
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Was de aardappels en snijd ze in gelijke stukken.
Doe de olijfolie en het kerriepoeder in een schaal en meng het door elkaar. Voeg de stukken aardappel, kikkererwten en bloemkoolroosjes toe en hussel alles om. Stort de groenten op de met bakpapier beklede bakplaat. Maal er zout en peper over.
Besprenkel de trostomaatjes met olie en leg ze ook op de bakplaat. Bak de groenten in het midden van de oven in zo'n 40 minuten gaar.
Maal voor de dressing de fijngehakte peterselie en de yoghurt fijn in een blender of keukenmachine. Serveer bij de gegrilde groenten uit de oven.