Ga terug
+ servings
paradise papadum-ANNIEPANNIE
Afdrukken

Loaded papadums met mango, paprika en rivierkreeftjes

Deze loaded papadum met mango, paprika en rivierkreeftjes is echt heerlijk! En ontzettend makkelijk om te maken. Lekker als voorgerecht.
Gang Appetizer, Voorgerecht
Keuken Fusion, Hawaiiaans, Indiaas, Japans
Trefwoord mango, papadum, paprika, rivierkreeftjes, taugé, wasabi
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 4 papadums met koriandersmaak, Patak’s
  • 1 rode puntpaprika
  • 1 mango
  • 100 gram rivierkreeftjes
  • 2 bosuitjes alleen het groene deel
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel limoensap
  • 2 theelepel wasabipasta
  • zoete chilisaus of srirachasaus
  • 4 theelepel sesamzaad om te garneren

Instructies

  • Leg op ieder bord alvast een papadum.
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes of reepjes. Snijd de puntpaprika in ringen (verwijder de zaadjes en zaadlijsten). Beleg hier de papadums mee. Verdeel de rivierkreeftjes ook over de papadums
  • Maak een dressing van de mayonaise, het limoensap en de wasabipasta. Doe dit in een plastic zakje en knip een klein hoekje af. Drizzle hiermee de dressing over de papadums. Verdeel ook wat druppels zoete chilisaus over de papdums.
  • Snijd de bosuitjes in schuine ringetjes en strooi dit samen met het sesamzaad over de loaded papadums om te garneren.