Ga terug
+ servings
Naanpizza met blauwe bessen en geitenkaas - Anniepannie
Afdrukken

Naanpizza met blauwe bessen en geitenkaas

Lekker, mooi én makkelijk. Deze naanpizza met blauwe bessen en geitenkaas heb je in een handomdraai op tafel staan. Ideaal voor doordeweeks!
Gang Diner, Hoofdgerecht, Snack, Voorgerecht
Keuken Fusion, Indiaas, Italiaans, Nederlands
Trefwoord blauwe bessen, brood, geitenkaas, ham, honing, makkelijk, naan, naanpizza, pizza, serranoham, tijm
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 1 naanpizza

Ingrediënten

  • 1 naanbrood uit pak van 2, Patak’s
  • 50 gram zachte geitenkaas
  • 1 handje blauwe bessen
  • paar takjes tijm
  • 3 el honing
  • 2 plakjes serranoham
  • olijfolie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  • Meng 1 eetlepel honing door de geitenkaas en besmeer het naanbrood ermee. Dit gaat het beste met de achterkant van een lepel. 
  • Scheur repen van de serranoham en drapeer deze sierlijk over de pizza. Verdeel dan de blauwe bessen erover en druk ze een beetje aan. Ris de blaadjes van de takjes tijm en verdeel over de pizza.
  • Druppel de resterende honing over de pizza en zet zo’n 20 minuten in de oven. De pizza is perfect als de randjes goudbruin zijn en de bessen een beetje zijn opengespat.