Ga terug
–+ servings
Eiersalade met ketjap
Afdrukken

Eiersalade met ketjap: een klassieker met een twist

Deze eiersalade met ketjap is een echte klassieker met een twist. Een Indische twist! Heerlijk op een (stok)broodje of op een toastje bij de borrel.
Gang borrel, Dip, Hapje, Lunch, Ontbijt, Snack
Keuken Amerikaans, Fusion, Indonesisch, Nederlands
Trefwoord borrel, borrelhapjes, broodbeleg, dip, ei, eieren, eiersalade, indisch, Indonesisch, ketjap, mayonaise, smeersel, tuinkers, zilveruitjes
Bereidingstijd 8 minuten
Totale tijd 8 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 3 eetlepels mayonaise naar keuze
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 theelepels ketjap manis
  • 20 zilveruitjes de helft gehalveerd
  • 2 eetlepels verse tuinkers
  • peper en zout

Instructies

  • Kook de eieren in 7 minuten hard. Spoel deze koud en pel de eieren. Prak/snijd de eieren fijn. Meng met de mayonaise, mosterd, ketjap, zilveruitjes, tuinkers en peper en zout naar smaak.