Ga terug
+ servings
Gemarineerde olijven
Afdrukken

gemarineerde olijven

Deze gemarineerde olijven zijn echt een ware party hit. Elke verjaardag weer krijg ik de vraag: hoe maak je dit? Vandaag deel ik het recept!
Gang Hapje, Snack
Keuken Indonesisch, Italiaans, Nederlands
Trefwoord borrelen, hapje, knoflook, olijven, party, sambal, snack
Voorbereidingstijd 3 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 33 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 zakje groene olijven zonder pit Carbonell
  • 1 teen knoflook uitgeperst
  • 2 el fruitige extra vergine olijfolie
  • 2 tl gedroogde kervel
  • 1 tl theelepel sambal afgestreken

Instructies

  • Spoel de olijven goed af met koud water in een vergiet. Laat uitlekken.
  • Meng vervolgens alle ingrediënten en laat minstens een halfuur marineren voordat je ze op tafel zet.